Cadde Çağatay Akman'ın renkli doğum günü kutlaması

Çağatay Akman'ın renkli doğum günü kutlaması

07.08.2018 - 16:40 | Son Güncellenme:

Genç şarkıcı Çağatay Akman, geçtiğimiz gün Karaköy'de bir mekanda doğum gününü kutladı.

Çağatay Akmanın renkli doğum günü kutlaması

Çağatay Akman, hem beşinci single’ı 'Çek Silahını Daya Göğsüme'yi hem de doğum gününü birlikte kutladı.

Haberin Devamı

Karaköy Aramızda Restaurant’ta gerçekleşen kutlamanın ev sahipliğini Çağatay Akman'ın yapımcısı 2645 Records’un sahibi Abdullah Özdoğan üstlendi.

21 yaşına giren genç şarkıcıyı çifte kutlama gecesinde Gizem Gülşen, Ata Benli, Çağla, Kurşun, Volkan Sönmez, 2014 Miss Turkey Güzeli Dila Pekdemir, Abdullah Polatçı, Kızılay İstanbul Şube Başkanı İlhami Yıldırım, Yönetmen Talip Karamahmutoğlu, Ülkü Ocakları Eski Başkanı Azmi Karamahmutoğlu, Marsan Holding CEO'su Muzaffer Erdal Kılıç ve İYİ Müzik’in sahibi Ahmet Demir yalnız bırakmadı.

Bu yıl seslendirdiği “Yüreğim Davacı” ile de büyük beğeni kazanan Çağatay Akman, 2645 Records Abdullah Özdoğan prodüktörlüğünde ve müzik adamı Volkan Sönmez yönetiminde yeni hit şarkısı “Çek Silahını Daya Göğsüme” adlı şarkısını sevenlerinin beğenisine sundu.

Haberin Devamı

Sözleri İlyas Ertürk’e, müziği İlyas Ertürk & Volkan Sönmez’e ait olan şarkının klibini yönetmen Kemal Başbuğ çekti. Çağatay Akman bu videoda, önceki kliplerinin başarısını yakalayacağını düşündüğünü belirtti.