Cadde Çağla Şıkel duygulandı: Ben ölene kadar senin annen olacağım

Çağla Şıkel duygulandı: Ben ölene kadar senin annen olacağım

06.01.2022 - 08:06 | Son Güncellenme:

Birkaç gün önce 43 yaşına basan manken ve sunucu Çağla Şıkel oğlu Uzay ile arasında geçen diyaloğu izleyicilerle paylaştı. Oğlunun söylediklerinden çok etkilenen Şıkel, ‘sabah sabah beni mahvetti’ ifadelerini kullandı.

Çağla Şıkel duygulandı: Ben ölene kadar senin annen olacağım

2008 yılında nikah masasına oturduğu Emre Altuğ'dan 2015 yılında boşanan ve bu evlilikten Kuzey ile Uzay adında iki oğlu olan Çağla Şıkel, 'Çağla İle Yeni Bir Gün' adlı programıyla her sabah izleyici karşısına çıkıyor. Dün Osman Müftüoğlu'nun konuk olduğu programda; sağlıklı bir hayat için dikkat edilmesi gerekenler anlatıldı.

Haberin Devamı

"HİÇ UNUTMAYACAĞIM"
Ünlü manken de sabah oğlu ile yaşadığı diyaloğu izleyiciyle paylaştı. 'Ben yaşlanmaktan korkan bir insan değilim, sağlıklı yaşlanmanın peşindeyim' diyen Şıkel, size bu sabah yaşadığım bir olayı anlatayım; böyle dramatik şeylere çok takılan bir insan değilim ama bu hikayeyi hayatım boyunca hiç unutmayacağımı düşünüyorum" dedi.

Şıkel, "Uzay bana ‘anne ben 20 yaşıma girdiğim zaman sen kaç yaşında olacaksın’ dedi. Ben de ’53 yaşımda olacağım, yine coşup, oynayacağız’ cevabını verdim. Bu kez ‘Ben 53 yaşıma geldiğim de sen kaç yaşında olacaksın’ diye sordu. ’86 yaşımda olacağım evladım’ dedim. ‘Yani dedem gibi mi? Ben 53 yaşımda baba olmak istiyorum ama sen yine benim annem olacaksın’ dedi. Bu beni çok etkiledi, mahvetti. Uzay… Ben ölene kadar, sonsuza kadar senin annen olacağım" diye konuştu.

Çağla Şıkel duygulandı: Ben ölene kadar senin annen olacağım