Cadde Can Yaman askerlik öncesi dünya turuna çıkıyor

Can Yaman askerlik öncesi dünya turuna çıkıyor

17.09.2019 - 09:40 | Son Güncellenme:

Askerlik öncesi dünya turuna çıkmaya karar veren oyuncu Can Yaman, İtalya’da yayınlanan bir diziden ve dans yarışmasından teklif aldı, ama kabul etmedi.

Can Yaman askerlik öncesi dünya turuna çıkıyor

Final yapan ‘Erkenci Kuş’un yıldızları Can Yaman ve Demet Özdemir’in, İstanbul Havalimanı otobüsünde bir yolcu tarafından çekilip sosyal medyada paylaşılan fotoğrafı magazin gündemine bomba gibi düştü. İki yıldır aşk yaşadıkları konuşulan çiftin, gizlice çıktıkları tatilden döndükleri iddia edildi. Ancak ünlü oyuncular, fotoğrafın bir yıl öncesine ait olduğunu, ‘Erken Kuş’un İstanbul dışındaki çekimlerinden dönerken gizlice çekildiğini açıkladı.

Can Yaman askerlik öncesi dünya turuna çıkıyor

Haberin Devamı

'İTALYAN MODELLE KAÇAMAK YAPTI' İDDİASI
Can Yaman hakkında bir iddia da; Napoli’de, bir modelle kaçamak yaptığı şeklindeydi. İtalyan model bir dergiye şu açıklamayı yaptı:
“Tatilde tanıştık, harika vakit geçirdik. Can beni İstanbul’a davet etti. Onu sosyal medyada da araştırdım. Demet Özdemir ile sevgili olduğu bilgisi var. Can’a sordum. Sevgili olmadıklarını söyledi.”

5 günlük Napoli ve Sicilya turunda teras pozu, kalabalık hayran grubu ve kaçamak iddiasıyla gündem olan Can Yaman, şimdi de Avrupa turuna hazırlanıyor. Burak Özçivit, Engin Altan Düzyatan ya da diğer yıldızların aksine tur ve davetlerden para almayacak.

CAN YAMAN TUR TAKVİMİ
22 EYLÜL PAZAR: Yunanistan Atina’da bir talk şov programına çıkacak. Ardından Hilton Otel’de kendisi için verilen 200 kişilik partiye katılacak. Gecede ‘Dolunay’ dizisinin gösterildiği kanalın yöneticileri, yapımcılar, TV yıldızları, basın ve hayranları olacak.

Haberin Devamı

11 EKİM CUMA: İtalya Roma’da bir talk şova katılacak. Ardından verilen partide yer alacak. Hello Dergisi için kapak çekimi yapacak.

15 EKİM SALI: Yapımcısı Faruk Turgut ile Cannes’da kendisi için düzenlenen geceye katılacak. Yabancı basına röportajlar verecek.

1 KASIM SALI: Bir haftalık İspanya turuna çıkıp TV dünyasının olduğu davetlere katılacak.

2 ARALIK PAZARTESİ: ‘Dolunay’ ve ‘Erkenci Kuş’un çok izlendiği Güney ve Kuzey Amerika turuna çıkacak.

OCAK: 21 günlük bedelli askerliğini tamamlayacak. Dönüşte yapımcılığını Faruk Turgut’un yapacağı, senaryosunu Birol Güven’in yazdığı bir filmin başrolünde oynayacak. (Posta)