Cadde Can Yaman kimdir, kaç yaşında, nereli? Erkenci Kuş Can Divit

Can Yaman kimdir, kaç yaşında, nereli? Erkenci Kuş Can Divit

04.09.2018 - 20:12 | Son Güncellenme:

Can Yaman kimdir? Erkenci Kuş dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan yakışıklı oyuncu Can Yaman ile ilgili merak edilenleri sizler için derledik. Peki Can Yaman kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Erkenci Kuş'un Can Divit'i...

Can Yaman kimdir, kaç yaşında, nereli Erkenci Kuş Can Divit

Başarılı projelerle adından oldukça söz ettiren Can Yaman ile ilgili tüm detayları okuyucularımız için derledik. Peki Can Yaman kimdir, kaç yaşında, nereli?

CAN YAMAN KİMDİR?

8 Kasım 1989'da İstanbul'da doğdu. İtalyan Lisesinden mezun olduktan sonra Üniversite eğitimini Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesinde devam ettirdi. Can Yaman'ın asıl mesleği avukatlıktır. Futbolcu ve teknik direktör Fuat Yaman'ın yeğeni olan Can Yaman'ın ailesi Yugoslav kökenlidir.

Can Yaman, Hukuk Fakültesinden mezun olduktan sonra 1 yıllık mecburu staj Awaterhouse Coopers adındaki dünyaca ünlü bir kurumsal firmada 2014'ün başında altı ay avukatlık yapmıştır. Çevresinin ısrarı ile oyunculuğa adım atan Yaman, Cüneyt Sayıl'dan oyunculuk eğitimi almıştır.

Can Yaman kimdir, kaç yaşında, nereli Erkenci Kuş Can Divit


Oyunculuğun yanında pek çok meziyeti bulunan Can Yaman, lisanlı basketbolcu ve ayrıca Futbol, Gitar, Piyano, Bateri, Masa Tenisi, Rafting, Badminton'la ilgilenmekte ve Türkçe, Lazca, İtalyanca, İngilizce, Almanca bilmektedir.

İlk oyunculuk deneyimini 2014 yılında Türkan Derya'nın yönetmenliğini üstlendiği Gönül İşleri dizisi ile edinmiştir. Gönül İşlerinde Bennu Yıldırımlar, Selma Ergeç, Timuçin Esen, Sinem Kobal, Fırat Çelik, Sezai Aydın gibi başarılı oyuncularla birlikte rol almıştır.

2015 yılında Açelya Topaloğlu ile başrolü paylaştığı İnadına Aşk dizisinde rol almıştır. Dizinin yönetmenliğini ünlü yönetmen Osman Sınav üstlenmiştir.

Can Yaman kimdir, kaç yaşında, nereli Erkenci Kuş Can Divit

2016 yılında başrollerinde Selen Soyder, Can Yaman, Cengiz Bozkurt, Altan Erkekli, Gül Onat, Bülent Şakrak, Mehtap Bayri, Deniz Oral ve Veysel Diker'in yer aldığı "Hangimiz Sevmedik" adlı dizide Tarık karakterini canlandırdı.

2017 yılına gelindiğinde son olarak Star TV ekranlarında yayınlanan Dolunay dizisinde rol almıştır. 2018 yazında ise yine Star TV ekranlarında yayına başlayan Erkenci Kuş dizisinde Demet Özdemiroğlu ile başrolü paylaşmaktadır.

ROL ALDIĞI YAPIMLAR

2017 - Gönül İşleri

2015 - İnadına Aşk

2016 - Hangimiz Sevmedik

2017 - Dolunay

2018- Erkenci Kuş

Can Yaman kimdir, kaç yaşında, nereli Erkenci Kuş Can Divit


TİYATRO OYUNLARI

Rauf Altıntak' ın yönetmenliğini yaptığı Sahte Gelin adlı Tarihi Türk Tiyatrosu Orta Oyunu

Varlam ata adlı oyun

Aykut Göker' in yönetmenliğini yaptığı Mavi oyunu

Haybeden Gerçek Üstü Konuşmalar

Göcekler Göğerince