Cadde Canlı yayında fena sıkıştırdı

Canlı yayında fena sıkıştırdı

01.08.2008 - 11:10 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Banu Zorlu, Gülben Ergen’in Sürpriz programında Faik Öztürk’ün ısrarlı soruları karşısında ne yapacağını şaşırdı. Öztürk, Zorlu’nun Ferrari’si olduğunu ve ’Bandrolünü bile ödeyemiyorum’ dediğini söyledi.

Canlı yayında fena sıkıştırdı

Gülben Ergen’in atv’deki programında Banu Zorlu bir hayli zor anlar yaşadı. Safiye Soyman ile birlikte programa konuk olan Faik Öztürk, Soyman ile uzun zamandır tanışan Banu Zorlu’nun özel hayatıyla ilgili espriler yapmaya kalkıştı. Ancak Zorlu’yu bir hayli ter döktürdü.

Evlenmek isteyeceği erkekte aradığı şartları anlatan Banu Zorlu’nun sözlerine itiraz eden Faik Öztürk, "Senin o kriterlerde bir erkeğe sahip olabilmen için onun muhakkak Türkiye’deki nüfus cüzdanına sahip olmaması lazım" dedi. Bir anda ağzından kaçıran Banu Zorlu, "Var öyle biri" deyiverdi. Öztürk’ün "Türk mü? Ben tanıyor muyum?" sorusu üzerine söylediğine pişman olan Zorlu, "Faik abi yapma tamam. Ağzımdan kaçırdım" dedi. Gülben Ergen’in "Hani bir bey vardı yaşıyla ilgili şeyler yazıldı çizildi" sözleriyle Banu Zorlu daha da zor anlar yaşadı. Lafa giren Faik Öztürk ise "Yok o tarihe gömüldü. Ondan en son 2 tane yalı, bir tane Ferrari kaldı" deyince Banu Zorlu ne söyleyeceğini şaşırdı. Öztürk ise Zorlu’yu sıkıştırmaya devam etti; "Sen demedin mi o Ferrari’nin bandrolünü ödeyemiyorum diye?" Banu Zorlu, bu soru üzerine "Kapıda duruyor ama..." dedi ve daha sonra da Öztürk’ü "Faik abi burası bir televizyon programı" diyerek uyarmaya çalıştı.

Sonunda Faik Öztürk, Banu Zorlu’yu sıkıştırmaktan vazgeçti ve "Banu hiç bir şey yapmasın hayatını dört dörtlük yaşayabilecek her türlü imkana sahip. Ben kendisini de annesini de çok iyi tanıyorum. Çok da seviyorum. Şaka bir tarafa" dedi ve lafı yapıştırdı: "Ama o kriterlere göre senin bu ülkede bir hıyar bulman zor!"