Cadde Canlı yayını karıştıran oruç sorusu

Canlı yayını karıştıran oruç sorusu

11.08.2011 - 11:01 | Son Güncellenme:

Star Tv'de yayınlanan Yerden Göğe programında İzleyici sorusuna sinirlenen gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı adeta çıldırdı...

Canlı yayını karıştıran oruç sorusu

(VİDEO)

Haberin Devamı

Bir izleyici programda bulunan konuk ilahiyatçılara sorulmak üzere “İftar saati gelince yanımızda yiyecek ve su yoksa orucu açmamışken helal eşimizle cinsel ilişkiye girebilir miyiz?” sorusunu yöneltince Rasim Ozan Kütahyalı küplere bindi.

ABUK SUBUK SORULAR BUNLAR
Kütahyalı bu tür soruların kasıtlı sorulduğunu ifade ederek “Böyle abuk subuk sorular sormayın kardeşim. Bu soruları sormayın, bunlar özellikle işi sulandırmak için, insanları dinden uzaklaştırmak için, işi Levent Kırca parodilerine dökmek için sorulan sorular.” dedi.

İLAHİYATÇILARI ŞAKLABAN ÇEVİRDİLER
Kütahyalı, bu sorunun Etiler-Bebek mıntıkasının sorusu olabileceğini ifade edince Berna Laçin ile kısa süreli bir tartışma içerisine girdi. Bu soruların kasıtlı olarak sorulduğu söyleyen Kütahyalı “Zamanında bunlar çok yapıldı. Bu sorularla ilahiyatçıları şaklabana çevirdiler. Bu oyuna gelmeyen hocalar oldu, bu oyuna gelip otellerde başka işler yapan hocalarda oldu” diyerek otelde porno filmi izleyen ilahiyatçı Zekeriya Beyaz’a da gönderme de bulundu.

KUDURDUN MU BE KARDEŞİM
Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk ise sorulan abes soruya esprili bir şekilde yanıt verdi “Taciz edici bir soru ama. Bunu sorana ben soruyorum. Bütün gün bekledin de, birkaç dakika daha beklesen, kudurdun mu yani?” dedi.(BEYAZ GAZETE)

Haberin Devamı

İŞTE O ANLAR: