Cadde Cem Yılmaz kız istemeye gitti

Cem Yılmaz kız istemeye gitti

23.01.2012 - 10:00 | Son Güncellenme:

Cem Yılmaz, Ahu Yağtu’yu ailesinden istedi. Ünlü mankenin babası Hasan Neşet Yağtu, müstakbel damadına övgüler yağdırdı: “Gayet oturaklı, akıllı, zeki, efendi bir çocuk.”

Cem Yılmaz kız istemeye gitti


ÜNLÜ komedyen Cem Yılmaz’la evlilik hazırlığı yapan manken Ahu Yağtu’nun babası Hasan Neşet Yağtu, müstakbel damadı hakkında konuştu. ATV Haber’in sorularını yanıtlayan Yağtu, Yılmaz için “Gayet oturaklı, akıllı, zeki, efendi bir çocuk. Kendisini tabii ki izliyordum” dedi. Yılmaz’ın kızıyla iyi anlaşacağına inandığını belirten Yağtu, “Ahu dengeli bir insandır, ne yapacağını bilir. Bugüne kadar hiçbir sansasyonu olmadı. Kızımız oturaklı ve akıllı biri, karşısındaki kişi de öyle” diye konuştu. Baba Yağtu, kızını istemeye geldiklerinde ne yanıt vereceği sorusuna ise “Kızıma soracağım, ‘Senin düşüncen ne?’ diyeceğim” yanıtını verdi.

Haberin Devamı

Komşular merak içinde

Cem Yılmaz, Ahu Yağtu’yu ailesinden istemek için önceki gün İzmir’deydi. Öğle saatlerinde tek başına geldiği İzmir’de önce sevgilisiyle buluşan Yılmaz, daha sonra onunla birlikte Swissotel’e geçti. Burada bir saat kaldıktan sonra da özel araçla Karşıyaka İlçesi’ndeki kız evine gitti. Komşuların meraklı bakışları arasında Yağtu Apartmanı’na giren Cem Yılmaz ile Ahu Yağtu, evde yaklaşık 5,5 saat kaldı. Zaman zaman balkona çıkıp kahve içen sevgililer, evden birlikte ayrılıp Swissotel’e döndü. Onları görenler, “erken balayı” yorumunu yaptı.

Cem Yılmaz’ın üzerinde her zamanki gibi siyah kıyafetler vardı.

Anne baba neden yoktu

Cem Yılmaz’ın kız istemeye giderken anne ve babasının yanında olmayışı dedikodulara neden oldu. Yılmaz’a İzmir ziyaretinde kuzeni eşlik etti. (HÜRRİYET)