Cadde CEM YILMAZ’LA RANDEVU UCUZLADI

CEM YILMAZ’LA RANDEVU UCUZLADI

08.12.2014 - 19:35 | Son Güncellenme:

Cem Yılmaz, Boğaziçi Üniversitesi’nin gelenekselleşen balosunda kendisiyle yenecek yemeği açık artırmayla 80 bin TL’ye sattı. Yılmaz geçen sene bu artırmayı 100 bin TL’den kapatmıştı...

CEM YILMAZ’LA RANDEVU UCUZLADI

Boğaziçi Üniversitesi mezunlarının üniversitelere bağış kültürünü artırmayı amaçladığı balo, önceki akşam Raffles Hotel’de düzenlendi. Eğlenceli anların yaşandığı geceye, Boğaziçi mezunu Cem Yılmaz damgasını vurdu. İşte detaylar:
“Boğaziçi’nde bir dikili ağacım yok demeyin” adlı yemekli müzayede e çatal bıçak seslerinden rahatsız olan komedyenin “Allah’tan Ajda Pekkan değilim, yoksa sahneyi terk ederdim” sözleri herkesi güldürdü. Daha sonra açık artırmaya başlayan komedyen, konuklarla sıkı pazarlık yaptı.
Üniversitenin Güney Kampüsü’nde bulunan ağaçlara isimlerini vermek isteyen mezunlar bağış yaptılar. En popüler ağaç için 200 bin TL bağış yapılması büyük alkış aldı.

Haberin Devamı

FiLMiMi BEĞENMEDiNiZ

Açık arttırmanın en ilginç bölümü; Cem Yılmaz ve Yemeksepeti’nin kurucusu Nevzat Aydın’ın açık artırma sonucu müzayedeyi kazanan kişiyle yemeğe gideceği anlar oldu. Aydın’lı yemek 60 bin TL, Yılmaz’lı yemek 80 bin TL’ye mâl oldu. Ünlü komedyen “Siz de bağış yapacak mısınız?” sorusuna “Pek Yakında filmine ilgi göstermediniz o yüzden yapmayacağım” dedi.