Cadde Ceyda Düvenci'den örnek davranış davranış

Ceyda Düvenci'den örnek davranış davranış

22.02.2015 - 22:24 | Son Güncellenme:

Ekranların ünlü oyuncusu Ceyda Düvenci öyle bir davranış sergiledi. Ceyda düvenci Siirt'teki yardıma muhtaç öğrencilere kışlık giyecek gönderdi. Bu davranışı sosyal medyada takdir topladı

Ceyda Düvenciden örnek davranış davranış

Güzel Oyuncu Ceyda Düvenci'den örnek davranış!Ceyda Düvenci Siirtli çocuklara yardım kapsamında mont, kaban ve oyuncaktan oluşan 10 koli malzeme yolladı.

Haberin Devamı

Siirt'tin Gökdoğan köyündeki çocuklara yardım gönderen Ceyda Düvenci Daha önce ‘Yaşam Hakkına Saygı’, ‘Askıda İlaç ve Mama’, ‘Sağlıklı Toplum İçin Sağlıklı Kadın’ gibi birçok sosyal sorumluluk projesinde yer aldı.Ceyda Düvenci “Çocukların yüzündeki mutluluğu görmek huzur veriyor insana. Birbirlerine sahip çıkan, şiddet değil aşkla birbirine bağlı, mutlu evlatlarımız olsun. Çocuklukları mutlu geçsin ki nefret biriktirerek büyümesinler ” dedi.

NEFRET BİRİKTİRMESİNLER

Düvenci, kampanya kapsamında Siirt Kurtalan Gökdoğan Köyü’ndeki çocuklara kaban, mont, oyuncak ve kırtasiye malzemelerinden oluşan 10 koli gönderdi. Ünlü oyuncu,“Çocukların yüzündeki mutluluğu görmek huzur veriyor insana. İleride birbirlerine sahip çıkan, şiddet değil aşkla birbirine bağlı, mutlu evlatlarımız olsun. Çocuklukları mutlu geçsin ki nefret biriktirerek büyümesinler ” dedi.

Haberin Devamı

EGOLARIM BİTTİ

Anne olduktan sonra duygularının daha da hassaslaştığını belirten Ceyda Düvenci, “Melisa doğduktan sonra daha sakin biri oldum. Egolarım bitti. Gördüğüm şeylere tavrım değişti” diye konuştu.