Cadde Ceyhun Fersoy ile Begüm Öner darp edilmişti! Yasadıkları dehşeti böyle anlattılar

Ceyhun Fersoy ile Begüm Öner darp edilmişti! Yasadıkları dehşeti böyle anlattılar

14.12.2021 - 20:19 | Son Güncellenme:

Oyuncu çift Ceyhun Fersoy ile Begüm Öner, 11 Aralık Cumartesi akşamı Cihangir'de doğum günü için gittikleri bir eğlence mekanında darp edildi. Çift yaşadıkları dehşeti Kanal D habere anlattı.

Oyuncu Ceyhun Fersoy ve eşi Begüm Öner eğlenmek için Cihangir'e gitti ama eğlence darp ile bitti. Kanal D'ye özel açıklamalarda bulunan sanatçılar yaşadıkları dehşeti anlattı.

Haberin Devamı

Begüm Öner yaşadıklarını, "Ceyhun'un suratı kan içinde. Elim kırıldı diye bağırıyorum. Yerlerde sürüklendik. Biz kadın erkek demeden saldırıya uğrayıp darp edildik. Beni itip küfür ettiklerinde Ceyhun da oradakileri ittirmiş." ifadelerini kullandı

Ceyhun Fersoy "Hemen telefonu aldım 155'i aradım. Orada arbade yaşanıyordu. Asansöre girdiğimde sadece gözlerim gözüküyordu. 7, 8 tane dikiş atıldı kaşıma." sözlerine yer verdi.

'HAYRANINIZIM DEDİ'

Ceyhun Fersoy'a saldıran kişinin, gecenin ilk saatlerinde oyuncunun yanına gelerek, hayranı olduğunu söylediği öğrenildi.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Fersoy, 'Biz tam kalkarken birisi çıktı kimse gidemez.' dedi. Her yerinin mosmor olduğunu belirten Öner yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarını tutamadı.