Cadde 'Çocuklar Sana Emanet' ekibi Bursa'da sinemaseverlerle buluştu!

'Çocuklar Sana Emanet' ekibi Bursa'da sinemaseverlerle buluştu!

25.03.2018 - 16:12 | Son Güncellenme:

Başarılı oyuncu Engin Akyürek’in başrolünde yer aldığı, Türk Sineması’nın unutulmaz filmlerine imza atan başarılı yönetmen Çağan Irmak’ın yeni filmi “Çocuklar Sana Emanet”in ekibi vizyona girdiği 23 Mart günü Bursa’da sinemaseverlerle bir araya geldi.

Çocuklar Sana Emanet ekibi Bursada sinemaseverlerle buluştu

Çocuklar Sana Emanet” filminin yönetmeni Çağan Irmak, oyuncuları Engin Akyürek, Ogün Kaptanoğlu ve Birsen Dürülü’nün katılımıyla 23 Mart Cuma günü Kent Meydanı AVM’de gerçekleşen seyircili gösterime ilgi büyüktü. Gösterim öncesinde heyecanlarını paylaşan yönetmen ve oyuncular seyircilerle beraber filmi izledi. Bursalı sinemaseverlerden tam not alan filmin gösteriminden sonra ekiple seyirciler birlikte fotoğraflar çektirdi.

Haberin Devamı

Avşar Film’in yapımcılığını üstlendiği, Çağan Irmak’ın aynı zamanda senaryosunu da kaleme aldığı ‘Çocuklar Sana Emanet’in başrolünde yıldız oyuncu Engin Akyürek yer alıyor.

Akyürek’e Şerif Sezer, Hilal Altınbilek, Birsen Dürülü, Ogün Kaptanoğlu ve Osman Alkaş gibi isimlerin eşlik ettiği film bol sürprizli kurgusu ve sürükleyici konusuyla izleyenleri şaşırtacak. Film, Engin Akyürek’in canlandırdığı Kerem adlı karakterin başından geçen travmatik kaza sonrası geldiği kasabada ortaya çıkan sıra dışı olayları gerilimli bir dille anlatıyor.

Çarpıcı konusuyla çok konuşulacak “Çocuklar Sana Emanet” sinemalarda!