Cadde ‘Çocukları maskara yapmayın!’

‘Çocukları maskara yapmayın!’

18.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

Doğa Rutkay, bebeklerinin yüzüne emoji koyup paylaşan ünlü isimlere, “Reklam malzemesi ve maskara yapmamak gerekiyor” diyerek, göndermede bulundu.

‘Çocukları maskara yapmayın’

Doğa Rutkay, bu yıl yedincisi düzenlenen İBS Anne, Bebek, Çocuk Fuarı’nda konuşmacı olarak yer aldı. Beş ay önce ikizleri Piraye ve Rutkay Kerim’i kucağına alan oyuncu, “İnsanların bebeklerinin yüzüne emoji koyup, paylaşmaları bana samimi gelmiyor. Çocukları reklam malzemesi ve maskara yapmamak gerekiyor. ‘Bir tek, sen mi doğurdun yani?’... Ben 40’ı çıktıktan sonra fotoğraflarını yayınlamaya başladım” diyerek, tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Rutkay, miniklerini kendisinin büyüttüğünü söyleyerek, “Dadıları yok. Çocuklarımı, kitaplara ve trendlere bakarak büyütmüyorum. Klasik müzik dinlettirip, masal anlatıyorum. Bebeklerimle göz göze konuşarak bir şeyleri çözdüm” şeklinde konuştu. Üçüncü çocuğu yapmayı istediklerini söyleyen oyuncu,“40 yaşındayım, Allah kısmet ederse, yaz ayında hamile kalmayı düşünüyorum” açıklamasını yaptı.

‘Çocukları maskara yapmayın’

Rutkay, şubat ayında ‘Güldür Güldür Show’a geri döneceğini ayrıca ‘Çocuktan Al Haberi’ adlı programla ekranda olacağını söyledi.