Cadde 'Çocukları sevgilimizle dövüyoruz'

'Çocukları sevgilimizle dövüyoruz'

04.11.2017 - 09:22 | Son Güncellenme:

Davranış Bilimleri uzmanı ve yazar Aşkım Kapışmak, 'Kırmızı Masa' programında Ender Saraç'ı konuk etti. İkili, bu haftaki konusu 'Bedensel ve ruhsal sağlık' olan programda, unutulmaya başlanan değerlerimizin ilişkilerdeki ve insan sağlığındaki önemini ele aldı.

Çocukları sevgilimizle dövüyoruz

Artık iletişim kurarken göz temasından kaçındığımıza değinen Ender Saraç, kişiler arasında iyi enerjinin gözlerle ve dokunarak aktarıldığına vurgu yaptı.

Haberin Devamı

"ÇOCUKLARI SEVGİMİZLE ÖLDÜRÜYORUZ"

Aşkım Kapışmak, her hafta olduğu gibi bu hafta da konuğunun isim analizini yaptı ve Ender Saraç’ın her şeyi sevgiyle çözmeye çalışan, mantıktan önce sevgiye yer veren biri olduğunu belirtti. Ender Saraç ise özelliği sonradan edindiğini ve yaşadığı tecrübelerin bunda çok etkili olduğunu belirtti.

Hayatta en üzüldüğü (babasının karaciğer kanserine yakalanması) ve en sevindiği (üniversitede istediği bölüme girmesi) haberleri 40 dakika içinde peş peşe aldığını belirten Saraç, kabullenmenin kendisini nasıl güçlendirdiğini anlattı.

Zor duruma düşen insanların bu durumdan kendi çabalarıyla kurtulmasının önemine dikkati çeken Aşkım Kapışmak, "İnsanların hayatını kolaylaştırmayın" çağrısını yaptı. Ender Saraç da ebeveynlere seslenerek, "Çocukları sevgilimizle dövüyoruz. Çocuklar bazı zorlukları aşarak daha dayanıklı olur" ifadelerini kullandı.