Cadde ‘Daha çok okul açacağız!’

‘Daha çok okul açacağız!’

27.04.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Gülben Ergen’in kurucusu ve başkanı olduğu ‘Çocuklar Gülsün Diye Derneği’nin 20’nci anaokulu Konya’da açıldı. Ergen devam edeceklerini belirtti

‘Daha çok okul açacağız’

Çocuklar Gülsün Diye Derneği’nin 20’nci Anaokulu, Konya Cihanbeyli İlçesinde önceki gün düzenlenen törenle açıldı. Gülben Ergen’nin kurucusu ve başkanı olduğu ‘Çocuklar Gülsün Diye Derneği’ ihtiyacı olan illere anaokulu kazandırmaya devam ediyor. Daha önce Trabzon, İstanbul, Mardin, Tokat, Erzurum, Sinop, Hatay, Aydın, Zonguldak, Van, Sivas, Manisa, Çanakkale, Kars, Tekirdağ, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş’ta anaokulları açan dernek yeni okulunun açılışını önceki gün gerçekleştirdi.

Çocuklar gülsün diye...
Okulun yapımını hayırsever bir ailenin üstlendiği, ‘Çocuklar Gülsün Diye Necla / Süreyya TERCAN Anaokulu’ açılış töreniyle eğitim hayatına başladı. Açılışa katılan CHP Konya Milletvekili Atilla Kart konuşmasında okul öncesi eğitimin çok önemli olduğunu ve annelerin çocuklarını anaokuluna göndermeleri gerektiğini vurguladı.
Gülben Ergen 20’nci anaokulu Konya’da açmış olmaktan çok mutlu olduklarını ve yapımı üstlenen Tercan Ailesi’ne tüm içtenliğiyle teşekkürlerini ilettiğini söyledi. Ergen, “Çocuklar Gülsün Diye Derneği olarak daha çok köye okul öncesi eğitim imkanı sağlamak için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Anaokulu öğrencilerinin hazırladığı semazen gösterisine hayran kaldığını söyleyen Ergen, Konya’nın kendisine huzur verdiğini ve burada olmaktan çok mutlu olduğunu dile getirdi.