Cadde Daha yeni huzur dilemiştik

Daha yeni huzur dilemiştik

02.01.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

2017 yılının ilk saatlerinde Ortaköy’deki Reina gece kulübüne yapılan terör saldırısından sonra ünlü isimler, sosyal medyadan tepki gösterdi. Yeni yıla girerken, ‘huzur, sağlık ve mutluluk’ mesajı veren sanatçılar, olayın ardından sayfalarını kararttı

Daha yeni huzur dilemiştik

‘Elimdeki tek şey inancım’

Haberin Devamı

Daha yeni huzur dilemiştik

“Ağlamak istemiyorum, karartmak istemiyorum yüreğimi” diyerek sözlerine başlayan Melisa Sözen, “Nefes almaktan, konuşmaktan ve evimin yolunda yürümekten korkmak istemiyorum. Kalp kırıklarımız son bulur derken yeniden dağlanıyor yaramız... Biliyorum zor değil ötedekinin elini tutmak. Bırak şimdi her şeyi bir kenara, ne olur. Nasıl iyileşiriz, nasıl kalkarız ayağa bizim için bir adım at. Ne olur kızgınlıklarını bir kenara bırak, çıkacaksak bu kör kuyulardan ‘ama’lardan uzak. Hepimiz başımızın okşanmasına hasretiz artık. Hepimizin yüreğinde aynı sızı. Hepimiz istiyoruz ki, ‘bitti’ densin bu acı. Elimdeki tek şey inancım. İçim kan ağlayarak. İnanıyorum bize” diye yazdı.

‘Lütfen artık bitsin’

Daha yeni huzur dilemiştik

Teröre lanet okuyan Berrak Tüzün Ataç, “Allah’ım buna sebep olan herkes gözümüzün önünde bunun bedelini ödesin lütfen. Bitsin, lütfen artık bitsin” dedi.

Haberin Devamı

‘Karanlığa boyun eğmeyeceğiz’

Daha yeni huzur dilemiştik

Rıza Kocaoğlu, “Karanlığa boyun eğmeyeceğiz. Umudu taşıyacağız yeni yıllara... Hayatı, yeni hikayelerle onaracağız, hep beraber yapacağız. Hepinizi seviyorum ayırmadan” diye konuştu.

‘Çok çaresizim’

“Ülkemize başsağlığı diliyorum” diyerek söze başlayan Doğa Rutkay, “Çok üzgünüm. Çok çaresizim. Çok acıklı, perişan haldeyim” sözleriyle üzüntüsünü dile getirdi.

‘Terör hiçbir dine mensup olamaz’

“Yazıklar olsun!” diyen Gülben Ergen, “Suçsuz bir insanı öldürmek, tüm insanlığı öldürmek gibidir. Terör hiçbir dine mensup olamaz” açıklamasını yaptı.

‘İçim daralıyor’

Daha yeni huzur dilemiştik

Yeni yıla girerken iyi dileklerini paylaşan Nilüfer, “Çok değil birkaç saat öncesinde umutlarla yeni bir yıla girdik. Ancak maalesef terör durmuyor. İçim daralıyor” diyerek tepkisini gösterdi.

‘Vatanımı Allah korusun’

Daha yeni huzur dilemiştik

Teröre lanet okuyan Ajda Pekkan, “Ölenlere rahmet, yaralılara acil şifa dilemekten başka elimizden bir şey gelmiyor. Güzel vatanımı Allah korusun” dedi.

‘Yüreğimiz acı dolu’

Ebru Gündeş, “Yeni yıla da karanlık soktular bizi... Bizler yılın ilk doğanları haberiyle mutlu olurduk eskiden. Yüreğimiz acı dolu ve yine karanlık bir gün” diyerek tepki gösterdi.

Haberin Devamı

‘Birbirimize sarılalım’

Daha yeni huzur dilemiştik

Murat Boz: “Daha, ‘Mutlu yıllar’ diyeli birkaç saat olmuşken gecemizi karartan, karanlık zihnin Allah belasını versin.”

Işın Karaca: “Eskiden, ‘senenin ilk doğan bebeğini’ sevinçle konuşurduk. Şimdiyse, ‘Allah’ım kimse saldırıda ölmesin’ diye dua ediyoruz.”

Hande Doğandemir: “2017’ye yepyeni umutlarla başlamıştık.”

Harun Tekin: “Hepimiz sarsıldık. Yaralandık ve öfkelendik. Kalanlar, öcü böcü demeden birbirimizi affedelim ve birbirimize sarılalım. “

Oğuzhan Koç: “2016’yı bitirince bitmiyor demek ki bu bela. Lanetlemekten de bıktık. Bir çözüm istiyoruz artık.“

Gani Müjde: “Birliğimizi bozmadan, kimseyi yargılamadan, ötekileştirmeden, yaşamına, inancına karışmadan yaşarsak, terör provokasyon yapacak zemin bulamaz.”

Seda Sayan: “Her defasında, ‘Yeter’ diyoruz ama yetmiyor. Terörün Allah belasını versin.“

Zuhal Topal: “Sadece huzur dilemiştik.”