Cadde Darülaceze’ye yıldız yağacak

Darülaceze’ye yıldız yağacak

06.05.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’nda Darülaceze yararına 10 Mayıs’ta düzenlenecek yardım gecesinde, ünlü isimler şarkılarını seslendirecek. Futbolun efsane yıldızları da dostluk maçı yapacak

Darülaceze’ye  yıldız yağacak

Futbol ve sanat camiasının yıldız isimleri 10 Mayıs’ta İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenecek gecede Darülaceze yararına bir araya gelecek. Organizasyonda ünlü isimler sahne alırken, futbolun efsane yıldızları da dostluk maçı yapacak.

Hagi de var
Din, dil, cinsiyet ve mezhep farkı gözetmeksizin cami, kilise ve havrasıyla sakinlerinin huzur ve mutluluk içinde yaşamasını sağlayan Darülaceze’nin tarihi misyonunu tüm dünyaya yeniden anlatmak için düzenlenecek yardım gecesinde; Berkay, Buray, Edis, İlyas Yalçıntaş, İrem Derici, Linet, Murat Dalkılıç ve Soner Sarıkabadayı gibi şarkıcılar konser verecek. Anadolu Ateşi ise muhteşem bir gösteriyle geceye renk katacak.

Organizasyonda ayrıca futbol dünyasının efsane isimleri de bir araya gelerek dostluk maçına çıkacak.

Claudio Tafarrel, Şota Arvaladze, Pascal Nouma, Roberto Carlos, Gheorghe Hagi, Elvir Balic, Thomas Hasler, Andreas Möller, Jay Jay Okoucha, Pierre Van Hooudonk, Ronald De Boer, Aron Winter, Seedorf, Litmanen, Rüştü Reçber, Oktay Derelioğlu, Ahmet Dursun, Evren Turan, Ümit Karan, Hakan Ünsal, Abdullah Ercan, Hami Mandıralı, Yusuf Şimşek, Oğuz Çetin, Bülent Korkmaz, Tuncay Şanlı ve Ogün Temizkanoğlu’nun maç yapacağı gecenin hakemliğini ise Erman Toroğlu üstlenecek.