Cadde Defne Joy Foster'ın oğlu Can 10 yaşına bastı

Defne Joy Foster'ın oğlu Can 10 yaşına bastı

01.12.2019 - 13:38 | Son Güncellenme:

'Sihirli Annem' dizisiyle ünlenen Defne Joy Foster, 2011 yılında vefat emişti. Oyuncunun İlker Yasin Solmaz ile evliliğinden olan oğlu Can, 10 yaşına girdi. Kocaman bir delikanlı olan Can'ın annesine benzerliği ise görenleri şaşırttı.

Defne Joy Fosterın oğlu Can 10 yaşına bastı

Bundan tam 8 yıl önce ölümüyle tüm Türkiye'yi şoka sokan Defne Joy Foster'ın oğlu Can Kılıç büyüdü. Foster'ın ölümünden 8 ay sonra, eşi İlker Yasin Solmaz, “Çocuğum çok küçük, onun anne sevgisine ihtiyacı var” diyerek anaokulu müdürü Beyza Dankal’la evlenmişti. 

Haberin Devamı

Annesi öldüğünde 2 yaşında olan Can, babasının yeni eşi Beyza Dankal’ı “anne”, onun ilk evliliğinden olan kızı Ceylin’i de “abla” olarak benimsedi. Geçtiğimiz gün de 10 yaşına basan Can'ın anne dediği Beyza Dankal da oğlunun doğum gününü şu sözlerle kutladı:

“Can Kılıç, 10 oldu. Geleceğim, umudum, şansım. Nice sağlıklı yaşların olsun oğlum. Kanımdan değilsin kabul ama ta canımın içinden, ciğerimdensin çocuk. İyi ki doğdun Aslan Kral’ım. Çok yaşa, çok sev, çok sevil. Bize geldiğin güne bin şükür. Anne dediğin güne bin minnet. Seni çok seviyorum. Ömrüm yettiğince arkandayım. İyiki bizi seçtin.”

Minik delikanlının, annesi Defne Joy Foster'a olan benzerliği ise görenleri adeta şaşırtıyor.

Defne Joy Fosterın oğlu Can 10 yaşına bastı