Cadde Demet Evgar: WhatsApp dedikodu grubunuz var!

Demet Evgar: WhatsApp dedikodu grubunuz var!

28.12.2021 - 10:04 | Son Güncellenme:

Demet Evgar, geçtiğimiz akşam Sarıyer’de bulunan bir mekandan çıkarken görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncu, “Yakın arkadaşlarımla beraber toplandık, toplanmışken de şarkılar söyledim, benim için prova oldu. Her zaman da bir bahane arıyordum şarkı söylemek için bugün de güzel bir bahane oldu” dedi.

Demet Evgar: WhatsApp dedikodu grubunuz var

Röportaj sırasında Demet Evgar'ın arkadaşları telefonlarıyla video çektiler. “Dedikodu whatsapp grubunuz mu var?” sorusuna ünlü oyuncu, "Bunu mu düşünüyorsunuz şimdi? Evet grubumuz var, adı da Bir Demet Band” yanıtını verdi.

Haberin Devamı

"ARTIK ALBÜM ZAMANI"
Can Bonomo ile çıkardıkları şarkı hakkında konuşan Evgar “Gelen tepkilerden çok memnunum. Can çok çalışkan bir müzisyen, beraber şarkı söylemek keyif veriyor bana. Ama artık albüm zamanı, yeni bir albüm hazırlığı içerisindeyim. Hep düet oldu, bu sefer de albüme ağırlık verdim” ifadelerini kullandı.

"İNSAN EVLADI OLMA YOLCULUĞUM DEVAM EDİYOR"
2021’in kendisi için nasıl geçtiğini soran basın mensuplarına Evgar, “Hiç anlamadım ki nasıl geçti. Pandemi olduğundan beri ne yaşadık, biz ne yaptık hiç anlamadan su gibi geçti. 2020’de miyiz, 2019’da mı zaten seneleri hep karıştırırım artık iyice kafam dağıldı. O yüzden kaderine en yüksek potansiyelle yaşamaya çalışan varlıklar olduğumuza sığınarak, insan evladı olma yolculuğuma devam ediyor. 2022’de de beklentim bu yönde” dedi.

Demet Evgar: WhatsApp dedikodu grubunuz var

Haberin Devamı

Ünlü oyuncu, yılbaşı planı hakkında ise “Onlar bile benim için uzun vadeli planlar. Bir hafta sonrası bile benim için uzun vadeli plan, artık pandemi bize bunu anlattı bu yüzden henüz bir planım yok" şeklinde konuştu.

Demet Evgar, “2022’de sevenlerinize bir müjdeli haberiniz var mı?” sorusuna ise gülerek “Ay albümüm çıkıyor işte mutlu olurlar” karşılığını verdi. “İlişki anlamında bir mutluluk” diye devam eden muhabirlere, “Beni zaten sevenler bu kadar hayatımın içine girmez" diyerek aracına bindi.