Cadde DEMiR DEMiRKAN YORULMUŞ OLAMAZ MI?

DEMiR DEMiRKAN YORULMUŞ OLAMAZ MI?

07.11.2014 - 21:51 | Son Güncellenme:

Sertab Erener’le yollarını ayıran Demir Demirkan’ın reklamcı sevgilisi hakkında konuşmayı bırakalım bence. Güzel, çirkin, genç, yaşlı farketmez... Erener’le ilişkisinin bitmesinde başrol oynadığını sanmıyorum açıkçası.

DEMiR DEMiRKAN YORULMUŞ OLAMAZ MI


Gerçek nedenini biliyor değilim. Sadece hiçbir ilişkinin, bir başka kadın için bittiğine-bitebileceğine inanmıyorum.
18 yıldan bahsediyoruz... Evliliklerin bir yılını dolduramadığı çağımızda, bu kadar seneyi beraber geçirebilen iki kişiyi alkışlamak yerine, “Neden bitti” diye kafa yoruyoruz.

“SERTAB ÇOK GÜÇLÜ”

Demirkan sürekli “Sertab çok güçlü bir kadın” deyip duruyor. Nitekim o artık 18 yıl önceki genç delikanlı değil. Bir zamanlar hayran olduğu güçlü kadın, onu çok yormuş olabilir.
Sadece erkeklerle sınırlı değil bu durum...
Ünlü, zengin, yakışıklı kocalarından sudan sebeplerle boşanmış kadınlar tanıyorum. Gidip daha mütevazı adamlarla yaşamayı seçmiş kadınlar bunlar. “Yorgunum; onun kol düğmelerinin yerini ezbere bilmekten, ailesine şirin görüneceğim diye numara yapmaktan; üç kilo fazlam var diye aç gezmekten” diyordu biri.
Demirkan da artık kendi yaşamının başrol oyuncusu olmak istiyor bence.
Yan rolde iyi götürdü işi. Başroldeki performansını zaman gösterecek.

Haberin Devamı

NECO-iDiL ÖZYILMAZEL-OYA GERMEN

Oya Ger­men, Ne­co­’y­la ev­liy­ken; ko­ca­sın­dan da­ha ön plan­day­dı. Otuz yıl­lık ev­li­lik­le­ri­nin bit­me­si­nin aka­bin­de Ne­co; Ger­me­n’­den çok fark­lı olan İdil Ha­nı­m’­la ev­len­di. Ev­de bi­le mak­yaj­sız do­laş­ma­yan Ger­me­n’­in ak­si­ne İdil Ha­nım, mak­yaj bi­le yap­mı­yor ha­va­sın­da...

KAYA ÇiLiNGiROĞLU-FERAYE TANYOLAÇ-HÜLYA AVŞAR

Yıl­lar ev­vel Ka­ya Çi­lin­gi­roğ­lu-Fe­ra­ye Tan­yo­laç be­ra­ber­li­ği pat­lak ver­di­ğin­de “Fe­ra­ye için Hül­ya bı­ra­kı­lır mı?” di­yor­du De­mir De­mir­ka­n’­ın sev­gi­li­si­nin yaş­lı ol­du­ğu­nu dü­şü­nen zih­ni­yet. Oy­sa Çi­lin­gi­roğ­lu da Av­şa­r’­ın ar­ka­sın­da kal­mak­tan sı­kıl­mış ve se­ve se­ve ar­ka plan­da kal­ma­yı ka­bul­le­nen bir ka­dı­na git­miş­ti. Çi­lin­gi­roğ­lu­’n­dan ön­ce, ba­şa­rı­lı bir iş ha­ya­tı ol­du­ğu­nu duy­du­ğu­muz Tan­yo­laç; yıl­lar­ca sa­de­ce Çi­lin­gi­roğ­lu­’nun eşi ola­rak mut­lu me­sut ya­şa­dı.

Haberin Devamı

KADIN MIDIR HEP KAYBEDEN?

Biten bir ilişkinin ardından kadını perişan, bitik, yorgun gören/gösteren herkese uyuzum!
Evet, ayrılıktan sonra kadınların durumu daha sancılı görünüyor. Çünkü kadınlar, yüreğine dokunmayana hayatını açmak istemiyor... Ayrıca kadınlar, yalnızlığı erkeklerden daha çok seviyor. Erkek arkadaşı olmadan yıllarca yaşayabiliyor, çok da mutlu olabiliyor...
Sabah kahvesinin ilk yudumu, yeni başladığı bir kitabın ilk sayfaları, yeni bir ayakkabı... Bu küçücük şeyler bir kadını hayata bağlıyor.

NATO KAFA NATO MERMER

Bunu hiçbir erkeğe mümkün değil anlatamazsınız. Hele bir erkeğin geçmişinde kalan kadının ilişkisi yoksa, erkek için tek bir sebep vardır: “Bulamıyor...” Ne aptalca değil mi?
Bunları kime anlatıyorum ki ben? En zeki erkek bile konu ilişkilere geldiğinde, nato kafa nato mermer! O halde ünlüler dünyasından örnekler verelim. Biten ilişkilerinin akabinde kocalarından, sevgililerinden önce kendilerine yeni hayatlar kuran kadınları hatırlayalım...

Ebru Şallı-Harun Tan: Ebru Şallı’nın Harun Tan’dan boşandıktan sonra, çocuk bahanesiyle kocasının emrine amade yaşayacağı düşünüldü. Oysa Şallı, Sinan Akçıl’la sürpriz bir ilişkiye başladı. Sonuçta yeni yaşamını eski kocasından önce kurdu.

Haberin Devamı

Gülben Ergen-Mustafa Erdoğan: Şarkıcının bekar bir anne olarak yaşamını sürdüreceğini, eski kocasıyla çocuklar nedeniyle sık sık bir araya geleceğini düşünüyordu herkes. Erdoğan evlenseydi kimse şaşırmayacaktı ama Ergen, erken davranarak mutlu bir evlilik yaptı.

DEMiR DEMiRKAN YORULMUŞ OLAMAZ MI

HAFTANIN ŞIKLARI

Serenay Sarıkaya: Gün geçtikçe yıldızı parlayan Sarıkaya, Ayaklı Gazete TV Yıldızları ödül töreninde Eda Güngör’e ait siyah mini elbisesi, doğal saç ve makyajıyla Hollywood standardında bir tarz sergiledi.
Feryal Gülman: Toz pembe şıklığı beni masallar diyarına götürdü bir an. Avrupa’nın üst sınıf hanımları pembe rengi, en çok lacivertle kullanır. Gülman çanta ve çizme tercihini gayet bilinçli yapmış anlayacağınız.