Cadde Demirkan'ı topa tuttular!

Demirkan'ı topa tuttular!

21.09.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Demir Demirkan’ın eski sevgilisi Sertab Erener için, “İlişkimiz beşik kertmesi gibiydi” sözlerine Esra Erol ve Demet Akalın’dan tepki geldi

Demirkanı topa tuttular

Bir gazeteye röportaj veren Demir Demirkan, geçen yıl ayrıldığı 18 yıllık sevgilisi Sertab Erener için ağır sözler sarfetti. Erener için, “İlişkimiz beşik kertmesi gibiydi, yeni ilişkimde proje yok” diye konuşan Demirkan, Esra Erol’u kızdırdı.

Haberin Devamı

Erol, Instagram’da, “Demir Demirkan, Sertab Erener’le biten ilişkisi için, ‘Beşik kertmesi gibiydi’ demiş.

18 yıl aklı nerdeymiş acaba... Bunca yıl dile kolay, bir şeyler yaşayacak, sonra da proje birlikteliği diyeceksin yuh... İnsan kendine hakaret etmez. Sinirle okudum röportajı.

Kadınlar çok daha güçlüler ilişkilerin başlangıcı, bitişinde ve yaşadıklarının arkasında duygularıyla hareket ediyorlar. Pazarlıkçı olan sanırım böyle erkekler” notunu yazdı. Erol’un bu notunun üzerine Demet Akalın’dan da tepki yorumu geldi.

Şarkıcı, sosyal medyadan paylaştığı nota, “Adamın pardon erkeklerin gerçek yüzünü gördük. Ayıp be, kadın yeni evli. Niye konuşuyorsun ki” yazarak Demirkan’ı kınadı. Temmuz ayında Emre Kula’yla nikah kıyan Sertab Erener ise sessizliğini koruyor.

Haberin Devamı

Lise aşkı Seda İnce’yle birlikte olan Demir Demirkan, panik atak hastası olduğunu belirtti.