Cadde Derin’den çılgın parti

Derin’den çılgın parti

16.12.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

Derin Mermerci, Taksim Residence’taki yeni çatı dairesinde önümüzdeki hafta çok büyük bir parti vermeye hazırlanıyor.

Derin’den çılgın parti

Ece Sükan’ın eski sevgilisi Tolga Egemen’le aşk yaşadığı ve Çeşme’de yeni sevgilisiyle birlikte tatil yaptığı söylenen Derin Mermerci, Taksim Residence’taki yeni çatı dairesinde önümüzdeki hafta çok büyük bir parti vermeye hazırlanıyor. Derin Hanım’ın davetlilerinin bayram seyahatlerinde bu partiye özel kıyafet alışverişi yaptığı söyleniyor.


Ceyda ve Bergüzar arkadaş olmuş!
Bergüzar Korel ile Ceyda Düvenci’nin aralarının düzelmesine ve hatta birlikte tatile gitmelerine herkes çok şaşırmış. Çünkü yıllar önce Tan Sağtürk’le büyük aşk yaşayan ve evleneceği söylenen Ceyda Düvenci, dizideki en yakın arkadaşı Bergüzar Korel’in eski sevgilisiyle beraber olmasına başlarda çok karşıymış. Bu yüzden Ceyda ile Bergüzar, Binbir Gece’nin setinde bile hep birbirlerinden uzak durmuşlar. Şimdi aynı grupta seyahat etmeleri yakın çevrelerini bile şaşırtmış.


Derin’den çılgın parti

Havaalanında karşılaşmışlar
Bergüzar Korel ve Halit Ergenç, Paris’e giderken havaalanında Tan Sağtürk’le karşılaşmışlar. Bergüzar Korel, Tan Sağtürk’ün yanına gidip selamlaşmış. Herkes bu medeni davranışı takdirle izlemiş. O sırada Halit Ergenç’i kimseler görmemiş. Halit Ergenç, Tan Sağtürk Dubai uçağına gittikten sonra ortaya çıkmış.

Kriz Sunset’i de vurmuş
Ulus’taki ünlü restoran Sunset’in sahibi Barış Tansever’in şu sıralar morali hayli bozukmuş. Barış Bey’in ekonomik kriz nedeniyle borsada çok para kaybettiği konuşuluyor. İnşallah, en yakın zamanda kaybettiğinden de fazlasını kazanır.

Yeni bir aşk
Ünlü diş hekimi Galip Gürel’den boşanan Berna Gürel yeni bir aşka yelken açmış. Berna Hanım’ın uzun yıllar yurtdışında yaşamış olan bir Türk işadamıyla birlikte, çok mutlu olduğu konuşuluyor.