Didem Özkan

Didem Özkan

info@didemozkan.com.tr

Tüm Yazıları

Geçmişten günümüze önemini koruyan ve yüz ifadesini bütünüyle değiştiren kaş tasarımı uygulaması, yine 2023'ün güzellik trendlerinin başında geliyor! Cinsiyet fark etmeksizin Eski Mısır'dan bu yana insanlar kaşlarını kalınlaştırıyor ya da ifadelerini değiştirmek için çeşitli yöntemler kullanıyorlar. Kendinden emin, otoriter ve çekici bir yüz ifadesi isteyen erkeklerin ilk durağı, kuşkusuz yeni trend 4D Anatomik kaş tasarımı...

Erkek adam kaş aldırır mı?
Erkek olmak, adam olmak, kaş aldırmak... Erillik, bir davranış bütünüdür. Fakat bu davranış bütününün içinde bakımsız olmak asla yer almaz! Bu durumu kısaca şöyle özetleyebilirim: Kalın, dağınık ya da birleşik kaşından kurtulmak isteyen, ifadelerini değiştirmek için kliniğimize başvuran erkeklerin birçoğu; yalnızca kaşlarının değil, insan ilişkilerinin dönüştüğünü belirtiyor. Sert mizaçlı danışanlarımıza uyguladığımız yüzün anatomisine uygun tasarımlar sayesinde, hatların dinamik ve canlı görünmesini sağlıyoruz. Bazen de durum tam tersi gelişebiliyor, yönetici olan bir beyefendi ciddiye alınmadığını hissediyor. İfadeyi güçlendirecek bir tasarım tercih ediyoruz... 4D Anatomik erkek kaş tasarımındaki en en önemli fark, sürekli kaşlarını aldıran erkeklerin bu çileden kurtuluyor olması ve yapılan tasarımın kalıcı olması...

Haberin Devamı

2023 yılında neredeyse hiçbir erkek birleşik kaşlarından memnun değil. Kodlarımız, alışılagelmiş estetik algımız, maruz kaldığımız imajlar ve daha birçok etken nedeniyle beğenilerimiz değişkenlik gösteriyor. Ama hepimiz ortak bir noktada birleşiyoruz: Bakımlı olmak. Geçtiğimiz yıl erkek kaş tasarımı güzellik trendlerinin başında geliyordu, 2023'te de durum değişmeyecek!

Kaş aldırma devri kapandı
2023'ün güzellik trendlerinden 4D Anatomik Kaş Tasarımı prosedüründe yer alan patenti alınmış özel bir işlem sayesinde, kaş aldırma devri kapanıyor! İşlemden kısaca bahsetmem gerekirse, öncelikle yüzünüze uygun tasarım hazırlanıyor. Bu işlem kaşların alınmasından farklı olarak, yüzü anatomik olarak değerlendirmeyi içeriyor. Ardından kaş etrafındaki fazlalık kılların çıkması bekliyor. Ortalama on günde çıkan bu kılları, özel bir uygulamayla birkaç seansta yok ediyor ve işlemin bu şekilde kalıcı hale getirilmesi sağlanıyor. Daha sonra kaşlarınızda hacim fazlalığı varsa işlem sonrasında (ortalama dört seans sürecek) özel bir epilasyon yöntemi uygulanıyor. Eğer kaşlarınız ilerleyen yaşınız ya da sağlık problemleriniz nedeniyle döküldüyse, özel nano pigmentasyon yöntemiyle düzenleniyor. Böylece bir daha asla kaşlarınız dağılmıyor, istemediğiniz alanlarda çıkan kaşlarla uğraşmanız gerekmiyor!

Haberin Devamı

Güzellik uykusundan uyanan erkekler
2023 erkekler için bir güzellik uyanışı olacak! Bu yıl güzellik sektöründe ön planda olacaklar ve özellikle cilt bakımı alanına hayli eğilecekler. Cilt kalitesinin arttırılması, yaşlanma etkilerini azaltmak ve sağlıklı bir görünüm kazanmak için çok önemli. Yalnızca yüzleri için değil, kilo alıp vermek nedeniyle oluşan vücut çatlakları, bölgesel incelme ve epilasyon gibi birçok işlem de erkekler için uygulanabilir hale geldi! Modanın dönüşümüyle birlikte dar kıyafetler erkekler için sık sık tercih ediliyor. Bu nedenle sarkmalar, selülitler ve bölgesel incelme yöntemlerinde ameliyatsız çözümlere ilgi büyük. Aynı zamanda epilasyon oranlarında da büyük artış gözlemleniyor. Yoğun kıl görünümünü azaltmak ya da kıllardan tamamen kurtulmak isteyen erkekler için epilasyon harika bir yöntem! Saç konusunda ise bir bilinçlenme hakim... Ayrıca cerrahi işlem olmadan kirpik ve saç elde etme uygulamaları kurtarıcı ve muhteşem etkiler sağlıyor.