Cadde Didim’de Bora Duran rüzgarı

Didim’de Bora Duran rüzgarı

13.08.2016 - 12:41 | Son Güncellenme:

Türk pop müziği şarkıcısı Bora Duran, sahne aldığı Aydın’ın Didim İlçesi’nde hayranlarına keyifli bir gece yaşattı.

Didim’de Bora Duran rüzgarı

Didim’deki Temmuz Bar’da sahne alan Bora Duran, ’İnsan’ isimli parçasıyla başladığı konserde 3 saat boyunca sevenlerine seslendi.

Haberin Devamı

’Lodos’, ’Yak Beni’, ’Bir Harmanım Bu Akşam’, ’Müebbet’, ’Sen de Gidersen’ ve ’Gül Senin Tenin’ isimli duygusal şarkılarını hayranlarıyla birlikte söyleyen Duran, sahne performansıyla dikkati çekti. Bora Duran’ın sevilen şarkılarını seslendirdiği konsere katılan konuklar gecenin geç saatlerine kadar eğlendi.

Ege Üniversitesi konservatuarında öğrenciyken yazları Didim’de çalıştığını belirten Bora Duran, "Didim Temmuz Bar’da ’Grup Akdeniz’ adlı grupla beraber yıllarca çaldık, söyledik. Burası benim için çok özel bir yer o yüzden. Çocukluğumun, gençliğimin geçtiği, genç müzisyenliğimin, müzik heyecanıyla yandığım zamanların geçtiği bir yer burası benim için" dedi.

EKİM’DE SİNGLE, KASIM’DA ALBÜM

'Unut Bakalım' adlı yeni bir single parçası hazırladığını belirten Bora Duran, yazları Bodrum Gümüşlük’te yaşadığını, oraya hitaben yazdığı bir şarkı olan ’Unut Bakalım’ parçasının hüzünlü bir aşk hikayesini anlattığını söyledi.

Haberin Devamı

Yeni albümün hazırlıkları içerisinde olduğunu ifade eden Duran, "Ekim ayı itibariyle yeni bir single şarkı yapacağız. Ondan sonra da yeni albümümüzü çıkaracağız. Bir yandan başka müzisyenlere şarkılar da veriyoruz. Gülben Erken ile ’Kalbimi Koydum’ adlı şarkıya düet yaptık. Ayrıca Ümit Besen’in eski ve yeni şarkılardan oluşan albümünü yaptım. Bu sene Kasım veya Aralık ayında bu albüm çıkacak. Ümit Besen ile birlikte yaptığımız ’Nikah Masası’ adlı şarkının düeti de bu albüm içerisinde yer alıyor. Bunu önümüzdeki zamanlarda kliplendireceğiz" şeklinde konuştu.