Cadde Dizi oyunculuğu şarkıcılığımı etkiler

Dizi oyunculuğu şarkıcılığımı etkiler

24.12.2008 - 01:00 | Son Güncellenme:

Sevgilisi Ömür Gedik sayesinde devamlı sinemaya gittiğini belirten Ferhat Göçer, kendisine de dizi teklifleri geldiğini, ancak uzun soluklu diziler şarkıcılığını etkileyeceği için kabul etmediğini söyledi

Dizi oyunculuğu şarkıcılığımı etkiler

Ferhat Göçer ve Ömür Gedik, önceki akşam, Gedik’in yeni yaşını kutlamak için Nişantaşı’ndaydı. Yeni yaşını, yakın dostlarının katıldığı bir partiyle kutlayan Gedik, kaç yaşına girdiğini söylemedi. Ferhat Göçer’in aldığı hediyeyi de sır gibi saklayan Gedik, “Çok özel bir hediye” demekle yetindi.

Yeni albüm müjdesi
Çıkışta basın mensuplarına kısa bir röportaj veren Göçer, “2009’un ortalarına doğru yine çok güzel bir albüm çıkaracağım. Sezen Aksu’dan 4 tane şarkı var içinde. Sinan Akçıl’ın da şarkıları var. Albümde bomba gibi, ses getirecek aşk şarkıları yer alacak” dedi.
Sevgilisi Ömür Gedik sayesinde sinemaya gittiğini belirten Göçer, şunları söyledi:

‘Dizide oynamam’
“Ömür beni devamlı sinemaya götürüyor. Onun sayesinde vizyondaki filmleri takip ediyorum. Issız Adam, Muro ve A.R.O.G çok güzel filmler. Gereksiz tartışmalara gerek yok. Bana da sinema ve dizi teklifleri geliyor. Ama ben dizileri en başından kabul etmiyorum. Çünkü hem zor hem de zaman isteyen bir iş. Şarkıcılığımı etkiler. Uzun soluklu diziler oluyor. Gelen film teklifleri var ama açıklamak istemiyorum. Ben komedi filmlerinde oynayamam. Benim oynayacağım filmler macera ve aksiyon olmalı.”

Yazarlar