Cadde Dizi setinde taş düşürdü!

Dizi setinde taş düşürdü!

09.12.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Oğlu Cem Cano’nun restoranda yediği tavuktan zehirlenmesinin ardından Petekkaya ‘Paramparça’ dizisinin setinde rahatsızlandı. Böbrek taşı düşüren oyuncunun sağlık durumu iyi

Dizi setinde taş düşürdü

Başrollerini Nurgül Yeşilçay’la paylaştığı ‘Paramparça’ isimli dizisiyle ekranlara geri dönen Erkan Petekkaya’nın yakasını şansızlıklar bırakmıyor. İlk bölümüyle reyting listelerinde üçüncü sıraya yerleşen diziyle başarı elde eden Petakkaya, önceki gün sette rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.
Geçen hafta oğlu Cem Cano’nun bir fast food zincirine ait restoranda yediği tavuktan zehirlenmesi sonucu, sorumlu firmaya tazminat davası açan ve kazandığı tazminatı bir hayır kuruma bağışlayacağını söyleyen Petekkaya’nın bu defa kendisi rahatsızlandı. Çekimleri yoğun bir şekilde devam eden dizi setinde aniden rahatsızlanan ve dayanılmaz ağrılar çekmeye başlayan Petekkaya, acil olarak Maslak Acıbadem Hastanesi’ne kaldırıldı.

Sahnesini bıraktı
Sete geldiği zaman rahatsızlığı başladığı halde uzun süre ağrılarına direnen Petekkaya, daha fazla dayanamayınca sahnesini bırakmak zorunda kaldı. Hastanede yapılan tahlil ve tetkiklerde Petekkaya’nın ağrılarının böbrek taşı düşürmesinden kaynaklandığı ortaya çıktı. Petekkaya’nın tedavisi acil serviste verilen ağrı kesicilerle devam ediyor.