Cadde Doğa Bekleriz'in 'Eşarbını yan bağlama' videosu gündem oldu! 'Reklam teklifi yağıyor'

Doğa Bekleriz'in 'Eşarbını yan bağlama' videosu gündem oldu! 'Reklam teklifi yağıyor'

28.12.2021 - 16:06 | Son Güncellenme:

Uzun süredir ekranlardan uzak olan ünlü manken Doğa Bekleriz, yıllar sonra İbo Show'a konuk olduğu bir anın videosuyla gündeme geldi. Teve2 ekranlarında yayınlanan 'Magazin Masası'na telefonla bağlanan Bekleriz, konuyla ilgili konuştu.

Manken Doğa Bekleriz'in yıllar önce katıldığı 'İbo Show'da, Tatlıses'ten “Eşarbını yan bağlama” isteği yaptığı videosunu TikTok'ta paylaşınca sosyal medyada gündem oldu. 2007 yılına ait video defalarca paylaşıldı.

Haberin Devamı

“Eşarbını yan bağlama” videosuyla yeniden gündeme gelen Doğa Bekleriz konuyla ilgili düşüncelerini paylaştı. Teve2 ekranlarında yayınlanan 'Magazin Masası' programına telefonla bağlanan ünlü isim, açıklamasında; "Bu kadar sevildiğimi bilmiyordum" dedi.

REKLAM TEKLİFLERİ ALIYOR
Sunuculuğunu Esin Övet, Ebru Şancı ve Timuçin Güner’in yaptığı programda  bu şekilde gelmekten mutlu olduğu söyleyen Doğa Bekleriz,  "Telefonlarım susmuyor.  Ben de kendimi izliyorum dış gözle" yorumunda bulundu.

Doğa Bekleriz, ayrıca videonun sosyal medyada gündem olmasının ardından eşarp firmalarından reklam teklifleri aldığını da belirtti.

Doğa Beklerizin Eşarbını yan bağlama videosu gündem oldu Reklam teklifi yağıyor

Yazarlar