Cadde Doğulu'nun aşk saati

Doğulu'nun aşk saati

21.02.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Aşkı anlatan Kenan Doğulu, “Boyun eğdirir sultanlara, krallara, savaştırır milleti... Yoksa içinde aşk, yarım yaşar insan” diyerek, duygularını dile getirdi.

Doğulunun aşk saati

Kenan Doğulu, Kafa dergisinde aşkı kaleme aldı. İnsanın aşıkken kendisini tanıyamadığını söyleyen şarkıcı, “Boyun eğdirir sultanlara, krallara, savaştırır milleti... Edilmeyecek laflar gelir dile... Yedirtmez, içirtmez bazen... ‘Keşke burada olsa kıymetlim’ dedirtir. Harekete geçirir, gider bulur ya eşini bir şekilde arayan gönül zaten... Çölleri yürütür, dağlar aştırır ve sorgusuz sualsiz yerden keser ayakları” sözlerine yer verdi.

Haberin Devamı

Her fırsatta eşi Beren Saat’e sevgisini anlatan Doğulu, “Aşk, tek nefeste içmektir hayatı... Denizin sonunu bulmaya benzer. Gönüllerin efendisidir; yerli yersiz, zamanlı zamansız bir anda kaplayıverir hayatı... Çiçeklendirir bir anda insanı, festivale çevirir sıradan hayatı... Yalnız doğduğunu, yalnız öleceğini geçici bir süreliğine de olsa unutturan yegana duygudur. Yoksa içinde aşk, yarım yaşar insan” diye yazdı.

Kenan Doğulu, bu sözleri kaleme alırken Paul McCartney’in
My Valentine’ şarkısını dinlediğini belirtti.

Yazarlar