Cadde Dubai’de Meltem rüzgârları esti!

Dubai’de Meltem rüzgârları esti!

09.12.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ortadoğu sinemasının en önemli film festivalinde Türkiye fırtınası esti. Festivale katılan Meltem Cumbul, “Dubaililerin Muhteşem Yüzyıl’daki ‘Fatma Sultan’ karakterini beğenmeleri beni çok mutlu etti” dedi

Dubai’de Meltem rüzgârları esti

Oynadıkları film ve dizilerle Türkiye’de olduğu kadar Ortadoğuda’da büyük ilgiyle takip edilen Meltem Cumbul ve Murat Yıldırım, Dubai Film Festivali için festival organizasyonu tarafından Dubai’ye davet edildi.
Bu yıl 10’uncusu düzenlenen festivale özel konuk olarak davet edilen Meltem Cumbul ve Murat Yıldırım, Hany Abu Assad tarafından yönetilen ‘Omar’ adlı filmi izledi.

‘Onur duydum’
Festivale Murat Yıldırım ve eşi Burçin Terzioğlu’yla katılmaktan onur duyduğunu ifade eden Meltem Cumbul, “Sheikh Mansour Bin Mohammed Al Maktoum’un katıldığı gece çok güzeldi. ‘Paradise Now’ (Vaat Edilen Cennet) filmiyle gönlümde taht kuran yönetmen, senarist Hany Abu-Assad’in ‘Omar’ isimli yeni filmini izledik. Kendisiyle sohbet edebilmek çok güzeldi. 19 Aralık günü 16. Randevu İstanbul Uluslararası Film Festivali’nde kendisine onur ödülünü verecek olmamdan kaynaklanan bir ön tanışmanın gerçekleşmesi harika oldu diyebilirim” dedi.

‘İlgi keyif veriyor’
Dubai Film Festivali’nde halkın gösterdiği ilgiden memnun kalan Cumbul, “Martin Sheen, Cate Blanchett gibi oyuncularla bir arada olmak bana keyif verdi. Dubaililer’in Muhteşem Yüzyıl’da oynadığım karakter Fatma Sultan’ı beğenmiş olmasından dolayı mutluluk duydum” dedi.