Cadde Dün akşam ekranı sildi süpürdü!

Dün akşam ekranı sildi süpürdü!

12.12.2016 - 12:00 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranlarında yayınlanan Dağ filmi gecenin birincisi oldu, serinin ikinci filmi de vizyondaki beşinci haftasında 2,172,678 izleyiciye ulaşarak senenin en çok seyredilen filmleri listesinde ilk sıraya yükseldi.

Dün akşam ekranı sildi süpürdü

Dün gecenin reyting sonuçlarına göre Kanal D ekranlarında yayınlanan Dağ filmi gecenin birincisi oldu, dünün ikinci sırasında ise Dağ filminin tekrarı vardı. Listede üçüncü sırayı Show Ana Haber aldı.

Haberin Devamı

Beşiktaş'ta yaşanan hain terör saldırısı dün televizyonda birçok eğlence programı iptal edildi, Kanal D ekranında yayınlanan Dağ adlı yerli film ise birinci olurken onu Dağ filminin tekrarı takip etti. Üçüncü sırada ise Show Ana Haber vardı.
Reyting raporuna göre Gülbin Tosun ile Fox Ana Haber dün gece dördüncü sıraya yerleşirken, Fetih 1453 adlı film reyting sıralamasında beşinci oldu. Reyting sonuçlarında bunların dışında ilk 10’a sırasıyla Kanal D Ana Haber, Profesyonel adlı yabancı film tekrarı, Profesyonel adlı yabancı sinema filmi, TRT 1 Mevlid kandili programı ve Show Haber Önü girdi. İşte 11 Aralık tarihli reyting sonuçları, ilk 20’deki diziler ile programların reytingleri:

Dün akşam ekranı sildi süpürdü