Cadde Ebru kovuldu, sıra Önal’da

Ebru kovuldu, sıra Önal’da

13.05.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Ebru kovuldu, sıra Önal’da

Ebru kovuldu, sıra Önal’da


Neşe Erberk, Ebru Güzel’e kırmızı, Ayşe Hatun Önal’a sarı kart gösterdi


       1999 Türkiye Güzeli Ayşe Hatun Önal, magazin sayfalarını süsleyen ilişkileri nedeniyle patronu Neşe Erberk'in şimşeklerini üzerine çekti. Adı ilk olarak Mustafa Çağlar, ardından Mahsun Kırmızıgül'le anılan Türkiye güzeli, son olarak Emel Yıldırım'dan ikinci çocuğunu bekleyen Erdal Acar'la yakalanınca, bağlı bulunduğu Neşe Erberk'ten büyük tepki aldı.
       Önal'ın ölçülü davranması ve ajans kurallarına uyması için sık sık uyardığını belirten Neşe Erberk, şunları söyledi:
       "Ajans olarak prestij ve saygınlık en önemli ilkemiz. Mankenlerime en sık söylediğim şey; özel yaşantılarıyla değil, meslekleriyle basının gündemine gelmeleri. Ne kadar iyi manken olursa olsun, kimsenin ajans kuralları dışına çıkmasına izin veremem. Bunun örnekleri daha önce de yaşandı. Çok iyi bir manken olmasına rağmen disiplinsizliği nedeniyle Ebru Güzel'i kadromdan çıkardım. Önal'ın da Erberk Ajans'taki diğer mankenlerimden hiçbir farkı yok. Kendini toparlamadığı takdirde aynı yaptırımı ona da uygulayacağım."
       Ebru Güzel: Kendim ayrıldım
       Öte yandan Neşe Erberk tarafından ajanstan atılan Ebru Güzel ise kendini savundu. Güzel, Milliyet 2000'e şunları söyledi:
       "Erberk Ajans'tan kovulmadım, aksine kendi isteğimle ayrıldım. Zaten kontratım da bitmek üzereydi. Şu anda Uğurkan Erez'le çalışıyorum. Neşe Erberk'le hiçbir sorunumuz yok. Hâlâ görüşüyoruz. Aramız da gayet iyi."