Cadde ‘Ekşi Elmalar’a övgü yağdı

‘Ekşi Elmalar’a övgü yağdı

29.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Yılmaz Erdoğan’ın son filmi  ‘Ekşi Elmalar’ ünlülerden tam not aldı

‘Ekşi Elmalar’a övgü yağdı

Yılmaz Erdoğan, Farah Zeynep Abdullah, Songül Öden, Şükrü Özyıldız, Fatih Artman, Devrim Yakut, Ersin Korkut, Kıvanç

Baran Aslan, Cezmi Baskın ve Caner Cindoruk’un başrollerini paylaştığı ‘Ekşi Elmalar’ filmini izleyen ünlü isimler duygularını dile getirdi. Oyunculukları, hikâyesi, görüntüleri, prodüksiyonu ve kostümleriyle sezonun en iddialı yapımlarından biri olan film için şunlar söylendi:

Haberin Devamı

Cem Yılmaz: Çok beğendim, beklediğim kadar güzeldi. Çok şahane masal gibi film.

Kenan Doğulu: Çok eğlendim, çok düşündüm, çok dinlendim. Müzikler şahaneydi. Oyuncuları tek tek performanslarından dolayı tebrik ediyorum.

Gupse Özay: Sinirlerim bozuldu gerçekten. Üstümden film geçti çok ağladım, çok güldüm, etkisi altındayım. O yüzden ne desem boş.

Ozan Güven: Şahane hikâyesiyle, senaryosuyla, sinemasıyla, oyunculuklarıyla gayet güzel bir film seyrettik. Çok mutluyum böyle bir film seyrettiğim için. İnsanın umudunu artırıyor.

Belçim Bilgin: Olağanüstü buldum. Hiç bilmediğimiz belki de kendimize bile sormaya cesaret edemediğimiz kadınların hikâyesi. Ve onların birbirlerine olan sevgisi, aile bağları ve bütün her şeyin ötesinde kadın olmak diye bir şeyin de olduğu.... Her şey, bütün bir hikaye çok etkileyici, çok güzel geldi.

Haberin Devamı

Ziynet Sali: Gülüp gülüp sonuna gelince herkesin gözlerinin nemlenmesini sağlamak ayrı bir sanat, tebrik ediyorum... Güzel bir hikâyeydi, çok etkilendim.

Burak Kut: Son zamanlarda izlediğim en iyi film. Gerçekten yüzünde bir gülümseme bırakıyor. Bir başyapıt bence.

Gökçe Bahadır: Çok keyif aldım, Gökhan Tiryaki, görüntü yönetmeni olarak yine döktürmüş. Filmde çok güldüm, çok ağladım, birçok duyguyu
beraber yaşadım.