Düz, doğal, sade kıyafetlere elveda! Baharı, baharın renkleri ve çiçekleriyle karşılamaya hazır olun. Moda yarışını en renkli, en desenli, en uçuk olanlar kazanacak. İstanbul çiçek desenli elbiseli kadınlarla güzelleşecek

Düz, doğal, sade kıyafetlere elveda! Baharı, baharın renkleri ve çiçekleriyle karşılamaya hazır olun. Moda yarışını en renkli, en desenli, en uçuk olanlar kazanacak. İstanbul çiçek desenli elbiseli kadınlarla güzelleşecek

Değişmeyen tek şey değişimdir ya, bu bahar da değişmeyen hiçbir şey kalmayacak. Her kimse bu trendsetter’lar yine belirlemişler gidişatı; bize de uymak kalıyor. Gezip dolaşılacak yerlerden yenecek yemeklere, çantalardan kıyafetlere, gözlüklerden mayolara kadar moda a’dan z’ye belirlendi. İstanbul’da yaşayan İstanbul’un kurallarına uyacak, işte ilk kural bu! İkinci kural mutlaka ve mutlaka çiçekli elbiseler, bluzlar, taytlar edinmek zorunda olmanız. Çiçekli elbiselerinize çekik modelli güneş gözlükleri, platform ayakkabılar, çizgili bluzlar, çeşit çeşit bilezikler, iyi bir marka trench coat, sevseniz de sevmeseniz de neon renkli kıyafetler ve illa fırfırlı bir dolu aksesuarınız olmalı dolabınızda. En önemlisi bu yıl çantalar kola takılmayacak, çaprazlama olarak omuza asılacak ve eller boşta kalacak; sakın atlamayın bu detayı.

EN TRENDY SAÇ VE MAKYAJ
1- Saçlar at kuyruğu şeklinde bağlanacak.
2- Kırmızı ruju olmayan kalmasın!
3- Kirpikler uzun değil upuzun olacak. Takma kirpik nasıl takılır hala bilmiyorsanız, mutlaka pratik yapmaya başlayın.
4- Ten rengi ‘normal’ olacak; ne renkseniz öyle kalın ve asla sahte bronzluk peşinde koşmayın. Kremle bronzlaşıp turuncu olmayın; aksi takdirde fena halde ‘out’ olursunuz.
5- Saçlar uzun ve dalgalı olacak, düz saç yok bu baharda. Düz saçlılar köpük ve jöleyle saçlarını kurutup kabartmalılar. Saçlar kısaysa eğer, iyice kısaltın; küçük erkek çocuğu olmak da vamp olmak kadar moda.
6- Yanaklara, omuzlara, sırta, görünen her yere ışıltı veren krem veya losyonlardan sürün.
7- Mercan rengi çok moda. Dudaklarda, yanaklarda, doğal ve natürel bir ton yakalamalısınız.
8- Erkekler mutlaka el çantası kullanacak; marka ve pahalı olması kaydıyla.
9- Sürme çeken ve ince kravat takan erkekler ‘in’ bu baharda.

Mutlaka Yapın!
- Bisiklete binilecek.
- Balkonda bile olsa sebze yetiştirilecek.
- Ev arkadaşı edinilecek.
- Para biriktirilecek.
-Dağ yürüyüşlerine çıkılacak.
- Hafta sonları evde geçirilmeyecek.
- İstanbul kazan biz kepçe olunacak.
- Film festivali kaçırılmayacak.

İSTANBUL’A BAHAR GELİNCE...

- Funfatale diyorum ve orada duruyorum. Mekan zaten dört dörtlük, servis de öyle, mönü de. Bir de öğleden sonra partileri başladı ki, en çok mutlu olduğum konudur. Eğlenmek, müzik dinlemek, kafa dağıtmak için neden gece yarısını bekleyelim?



EN TRENDY RESTORANLAR
- Nişantaşı tutkunları için yeni adres Maçka Brasserie. Uzakdoğu sentezli Fransız tatlarını Türk damak lezzetine gayet iyi uydurarak müthiş bir mönü hazırlamışlar. Güzel, farklı, sağlıklı ve alternatif yemekten hoşlananlar Maçka Brasserie’yi tercih etsin. Sadece ambiyansa para vermeye son; derece şık bir mekanda iyi yemek de yenebiliyor. Cemiyet artık Maçka’da.

Haberin Devamı



-En sevdiğim İtalyan şehridir Treviso. Elbette tramisunun memleketinden gelen bir marka muhteşem olur dedim ve Piola’yı keşfettim. Gayrettepe’de açılan Piola, ülkenin en iyi pizzacısı. Dekoru, çeşitleri ve elbette tiramisusu ile aklınızı alacak. İtalya’da ve dünyanın pek çok ülkesinde ünlülerin tercih ettikleri Piola, eminim bu bahar en ‘in’ mekanlardan olacak.

Haberin Devamı