Cadde Elleri üşüdü, hayranının eldivenini taktı

Elleri üşüdü, hayranının eldivenini taktı

31.12.2016 - 15:00 | Son Güncellenme:

Türk rock müziğinin sevilen ismi Emre Aydın, Trump Cadde’de sahne aldı. Emre Aydın, kar ve soğuk havaya rağmen sıcacık sohbeti, şarkıları ve sahne performansı ile hayranlarını mest etti.

Elleri üşüdü, hayranının eldivenini taktı

Trump Alışveriş Merkezi’nin teras katında yer alan Trump Cadde’de sevenleriyle buluşan Emre Aydın, kar yağışına aldırmadan kendisini izlemeye gelenlere unutamayacakları bir konser yaşattı.

Haberin Devamı

Hayranları, Emre Aydın’ın en sevilen parçalardan olan 'Soğuk Odalar' parçasına hep bir ağızdan eşlik etti. Başarılı şarkıcı, sahneye çıktığında dinleyenlerine, "Önünüzde eğiliyorum. Bu soğuk havada burada olmak kolay iş değil. Sıcak havada herkes her yere gidebilir ama bu soğuk havada beni dinlemeye geldiyseniz işte bu bambaşka" dedi.

Konseri sırasında elleri üşüyen Emre Aydın’a hayranlarından biri kendi eldivenlerini uzattı. Hayranının eldivenleri takan Emre Aydın, "Başkasının eli elimde gibi ama güzel bir his" sözleriyle hayranıyla şakalaştı.

Emre Aydın, konserinde yeni ve eski albümlerindeki parçaların yanı sıra Barış Manço, Burak Kut, MFÖ ve Göksel’in şarkılarına da yer verdi.