Cadde Emily Ratajkowski meydan okudu

Emily Ratajkowski meydan okudu

07.06.2019 - 11:24 | Son Güncellenme:

2017 yılında kendi markasını kuran, iç çamaşırı ve mayo-bikini satmaya başlayan İngiliz oyuncu Emily Ratajkowski, kendisini eleştirenlere cevap verdi.

Emily Ratajkowski meydan okudu

2017 yılında giyim sektörüne atılıp kendi markasını kuran Emily Ratajkowski, ürünlerinin tanıtımı için kendisi kamera karşısına geçiyor. 2019 yazı için üretilen mayo ve bikinileri de ünlü model tanıttı.

Haberin Devamı

27 yaşındaki güzel, 80'li yıllara has saçlar, makyajlar, neon ışıklar ve aksesuarların yer aldığı çekimler sonrası sert açıklamalarda bulundu. "Yaşlı, beyaz erkeklerin beni bir koket gibi gördüğünü biliyorum" diyen Emily, bunu hiç umursamadığını söyledi.

Ratajkowski "Kendi markamın reklamını yapmam ve vücudumu cesurca sergilememden rahatsız olan insanlar olduğunu biliyorum. Bunu özellikle de erkekler yapıyor" sözleriyle rahatsızlığını dile getirdi.

Ünlü model, bu serzenişi esprili bir yorumla sonlandırdı: Onlar hakkımda bunları söylerken ben işime bakıyorum. Çok çalışıyorum ve bunun karşılığında milyonlar kazanıyorum. Onlar beni böyle hor görürken ben aldığım bu güzel mükafatların tadını çıkarıyorum.

Emily Ratajkowski meydan okudu