Cadde En çok o konuşuldu

En çok o konuşuldu

29.12.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

2015’te magazin sayfalarında en çok Cem Yılmaz haberleri yer buldu. Gerek son filmi, gerekse aşklarıyla konuşulan Yılmaz, 7 bin habere konu oldu...

En çok o konuşuldu

İki gün sonra geride bırakacağımız 2015 yılında magazin sayfalarında en çok yer alan isim komedyen Cem Yılmaz oldu. Yılın ilk aylarında şarkıcı yaşadığı aşklarla ve filmi ‘Ali Baba ve 7 Cüceler’le sürekli gündemde kalan Yılmaz, yıl boyunca 7 bin 736 defa habere konu olarak birinci tamamladı.

Haberin Devamı

En çok o konuşuldu
Kadınlarda Sezen Aksu

Sezen Aksu, 4 bin 367 haberle yılı ikinci sırada bitirdi. Verdiği konserlerin yanı sıra annesi Şehriban Yıldırım’ın yoğun bakımda yatması ve Kuzey Amerika’da gerçekleştireceği beş konser iptal edilmesiyle konuşulan Aksu, kadın sanatçılar arasında en çok konuşulan isim oldu. Yılın en çok konuşulan üçüncü isim, eşinin işyerine yakın olması nedeniyle Hadımköy’e taşınarak konuşulan Demet Akalın oldu. Akalın, 4 bin 52 kez medyaya yansıdı.

Tarkan dördüncü oldu
Yılın dördüncü konuşulan ismi Megastar Tarkan oldu. Cemil Topuzlu Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde terör olayları yüzünden iptal edilen konserlerinin dışında, Almanya’da yaşayan sevgilisini istemesiyle sürekli gazetelerde yer alan Tarkan, 3 bin 450 defa haber olarak yılı tamamladı. Adı sürekli Hadise’yle anılan Murat Boz, beşinci sırada yer aldı. Hande Yener altıncı, ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’ dizisinde oynayan Hülya Avşar yedinci olarak yılı geride bıraktı.