Cadde ‘EN iYi FiLM’ TAM KADRO

‘EN iYi FiLM’ TAM KADRO

03.02.2012 - 21:13 | Son Güncellenme:

Beş insanın bir günde yaşadıklarını anlatan ‘Güzel Günler Göreceğiz’in galası önceki akşam yapıldı. Aldığı ödüller tartışılan film bugün vizyonda

‘EN iYi FiLM’ TAM KADRO

48. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde ‘En İyi Film’ başta olmak üzere, ‘En İyi Senaryo’, ‘En İyi Kurgu’ ve ‘En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu’ ödüllerini alan ‘Güzel Günler Göreceğiz’in galası, önceki akşam Nişantaşı City’s AVM’de yapıldı. Yönetmenliğini Hasan Tolga Pulat, senaristliğini Emre Kavuk’un üstlendiği filmin başrollerini Buğra Gürsoy, Uğur Polat, Feride Çetin, Nesrin Cavadzade ve Barış Atay paylaşıyor.

Haberin Devamı

“Zor görüşüyoruz”Galaya eşi Burcu Kara’yla katılan Buğra Gürsoy “ Çok kötü bir karakteri canlandırıyorum. Ne zaman ne yapacağı belli olmayan karakterleri oynamak hoşuma gidiyor” dedi. Eşi Burcu Kara’ysa “Evlendikten sonra ilk kez beraber dışarı çıktık. Yoğun tempodan zor görüşüyoruz” şeklinde konuştu.

“Ödül hiçbir şeyi değiştirmedi”Filmin ödüllü oyuncusu Nesrin Cavadzade’yse, “Ödül almam hiçbir şeyi değiştirmedi. Yurt dışında ödül, oyuncunun daha fazla talep görmesini sağlar. Ama bizde fazla film yapılmadığı için hayatımda dramatik etkisinin olması mümkün değil” dedi.