Cadde En Sevdiğim 3 Şarkı yarışmasından büyük ödül!

En Sevdiğim 3 Şarkı yarışmasından büyük ödül!

20.01.2015 - 10:46 | Son Güncellenme:

ATV ekranlarında başlayan yeni yarışma En Sevdiğim 3 Şarkı Pazar akşamı ilk bölümü ile yayınlandı. Nihat Doğan, Burak Kut ve Hande Ataizi'nin jüri olduğu yarışmada ödül 50 Bin TL'ydi. En Sevdiğim 3 Şarkı yarışmasının ilk ödülü Tarık Orhan'ın oldu.

En Sevdiğim 3 Şarkı yarışmasından büyük ödül

ATV’nin yeni müzik yarışması olan ‘En Sevdiğim 3 Şarkı’ Pazar akşamı ilk defa ekrana geldi. Behzat Uygur’un sunucusu olduğu, jüri üyeliklerini ise Nihat Doğan, Burak Kut, Hande Ataizi’nin yaptığı şarkı yarışması ‘En Sevdiğim 3 Şarkı’ ilk bölümüyle kötü bir başlangıç yaptı. Bir gecede kazanan yarışmacıya 50 bin TL ödül veren En Sevdiğim 3 Şarkı yarışmasınde her hafta 12 yarışmacı sahne alıyor. Program Pazar akşamı ilk bölümüyle reytinglerde Total’de 25. sırada AB grubunda ise 23. olabildi.

Haberin Devamı

3 turdan oluşan yarışmada ilk turun sonunda 12 yarışmacıdan yalnızca 6'sı ikinci tura devam edip en sevdikleri ikinci şarkıyı seslendiriyorlar. Finale çıkmayı başaran 3 kişiden biri ise 50 bin liranın sahibi oluyor.

Hikayesiyle tüm jüriyi etkileyen Tarık Orhan yarışmanın ilk hafta kazananı oldu ve 50.000 TL’lik ödülü kazandı.

Sunuculuğunu Behzat Uygur’un yaptığı, jüri koltuğunda Hande Ataizi, Nihat Doğan ve Burak Kut’un oturduğu programın ilk hafta birincisi Tarık Orhan oldu. Anne ve babası kendisi küçük yaştayken ayrılan Tarık, amcası ve babaannesi tarafından büyütülmüş. Çocuk yaşta İstanbul’a çalışmaya gelen Tarık’a, 14 yaşına kadar kendisine annesinin öldüğü söylenmiş. Ancak daha sonra İstanbul’da gerçek annesiyle tanışmış. İstanbul’da zor günler geçirdiğini söyleyen Tarık hikayesiyle tüm jüri üyelerini etkiledi. Altı ay önce evlilik yapan Tarık borçlarını ödeyebilmek için 50.000 TL’ye talip oldu ve kazandı. Jüri üyelerinin seçimlerini profesyonel müzik yorumlarıyla değil daha çok hisleriyle yaptığı En Sevdiğim 3 Şarkı her Pazar atv ekranlarında...

Haberin Devamı

İşte 50 Bin TL'lik ödülü kazanan yarışmacının performansı:

Yazarlar