Cadde Engin Akyürek sosyal medyayı salladı

Engin Akyürek sosyal medyayı salladı

30.03.2017 - 18:04 | Son Güncellenme:

ATV’de yayınlanan ‘Ölene Kadar’ dizisinin başrol oyuncusu Engin Akyürek, geçtiğimiz çarşamba gecesi sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Akyürek için gece boyunca dünyanın her yerinden yaklaşık 70 bin tweet atıldı.

Engin Akyürek sosyal medyayı salladı

Perşembe akşamları ekrana gelen 'Ölene Kadar' dizisinin başrol oyuncularından Engin Akyürek’in, Türkiye ve dünya çapındaki hayranları sosyal medya üzerinden hafta boyunca haberleşerek, ünlü oyucnunun çarşamba akşamı 'EnginAkyuruekSevgisiHerYerde' etiketiyle tüm dünyada trend topic listelerinde yer almasını sağladılar.

Haberin Devamı

Dünyanın bir çok ülkesinde trend topic listesine giren oyuncu için hayranlarından gece boyunca yaklaşık 70 bin adet mesaj yağdı.

ENGİN AKYÜREK HAYRANLIĞI TÜRKÇE ÖĞRETİYOR

'Ölene Kadar' dizisinde 'Dağhan' karakterini canlandıran Engin Akyürek’in hayranlarının sınırları aşan sevgisi Türkçe öğrenme boyutuna kadar ulaştı. Akyürek’in Brezilyalı hayranları, sevdikleri oyuncuyla aynı lisanı konuşabilmek için Türkçe öğrenmeye başladı.

Yapımcılığını Tims Production’ın yaptığı, yönetmenliğini Feride Kaytan’ın üstlendiği, senaryosunu Sevgi Yılmaz’ın yazdığı 'Ölene Kadar' dizisi, perşembe akşamları ATV'de ekranlara geliyor.