Cadde Erbil "Ali Sadi Fener maçından sonra böyle oldu"

Erbil "Ali Sadi Fener maçından sonra böyle oldu"

15.05.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Şovmen Mehmet Ali Erbil geçtiğimiz yıl boşandığı eşi Tuğba Coşkun ve oğlu Ali Sadi ile Anneler Günü için bir araya geldi.

Erbil Ali Sadi Fener maçından sonra böyle oldu

Bebek'te bir kafede aynı masada oturduğu eski eşine beyaz güller aldığı gözlerden kaçmayan Erbil'in neşeli tavırları dikkat çekti. Ünlü şovmenin parkta oynadıktan sonra yanına gelen oğlu Ali Sadi ile buluştuğu anlarda ise ortaya hayli ilginç görüntüler çıktı. Yerinde duramayan Ali Sadi'nin bir ara babasıyla röportaj yapan muhabirin mikroforunun süngerini ısırması ünlü şovmen ile annesi Tuğba Coşkun'u gülme krizine soktu. Bunun üzerine Erbil'in de oğlunun elinden aldığı mikrofon süngerini burnuna koyup objektiflere bu şekilde poz vermesini görenler "Mehmet Ali oğlunu da kendisini bezmetmiş" demekten kendilerini alamadılar.

Haberin Devamı

Ali Sadi şampiyonluk maçında seramoniye FB’li Emre ile çıktı

Hareketli tavırlarıyla yerinde duramayan Ali Sadi'yi zaptedemeyen Erbil ise gülerek "Biraz saldırgan oldu, Fener maçından sonra böyle oldu" dedi. Fenerbahçe'nin Galatasaray ile berabere kalıp şampiyonluğu kaçırmasına üzüldüğünü söyleyen Erbil, "Ali Sadi stada seramoniye Emre ile birlikte çıktı. Önemli olan iyi oynayanın kazanmasıydı. Ben erken çıktığım için o yüzden Galatasaray'ı alkışlayamadım. Maçı Ali Sadi ile beraber izledik. Beraber üzüldük bu yağmurlarda" diye konuştu. Mehmet Ali Erbil, Anneler Günü'nde eski eşiyle bir araya gelmesiyle ilgili olarak ise "Tabii özel günlerde bir araya gelmeye dikkat ediyoruz" dedi.