Cadde Erotik sahneleri babası desteklemiş

Erotik sahneleri babası desteklemiş

15.07.2008 - 09:37 | Son Güncellenme:

Oyuncu Sönmez Atasoy’un kızı Fadik Sevin Atasoy 'Zeynep'in Sekiz Günü' filmindeki sahneleriyle çok eleştirilmişti. O günlerde oyuncuya en büyük destek babasından gelmiş!

Erotik sahneleri babası desteklemiş


Milliyet Cafe'nin röportajından:

Eleştirilere en güzel yanıt

Sinema filminde açık sahnelerde yer aldınız? Gelen eleştiriler sizi rahatsız etmiyor mu?
O eleştirilere en güzel merhem Ankara Film Festivali’nin en iyi kadın oyuncu seçmesi oldu. Öyle bir jürinin beni bu şekilde değerlendirmesi yaralarımı sardı diyebilirim. Dünyadaki meslektaşlarım neyi yapıyorsa ben de onu yapıyorum. Düşünün bir futbolcu kaleye geçmem, savunmada durmam, korner atmam diyemez. Bu da benim 90 dakikalık maçımsa bir futbolcu disiplinine sahip olmak ve verilen görevi yapmak zorundayım.

Türkiye’de böyle sahneler için erken mi?
Bizim ülkemizde oyunculuk kavramının ne olduğu bilinmiyor. Bunu işim olduğu için yapıyorum dikkat çekmek için değil. Arada bir fark var. Beni incitmelerini kabul ediyorum günah keçisi olayım. Yeter ki benden sonraki nesil açıklama yapmak zorunda kalmadan oynama lüksüne sahip olsun. Bunun bedelini ben ödeyeceksem buyursunlar canımı yaksınlar. Ağır eleştirilere karşı beni destekleyen çok kişi vardı. Bu destek yaptığım işe saygı duyanlardan geldi. Her meslek grubunda karanlık sözler söyleyenler kadar aydınlık sözler söyleyenler de var.

Babanızın “Zeynep’in Sekiz Günü” ile ilgili çıkan haberlere tepkisi nasıl oldu?
“Zeynep’in Sekiz Günü” ile çıkan haberlerden sonra “Sen neyi niçin yaptığını gayet iyi biliyorsun sonuna kadar arkandayım. Canını yakacaklar ama sen buna direnecek güçtesin” dedi. Babam yaptığım işlere inanıyor. Beni evladı olarak değil bir meslektaşı olarak seviyor olması en büyük avantaj.

Kızlar hep babaları gibi bir eş arar, siz de böyle birini mi arıyorsunuz?
Ben babam gibi olduğum için aramama gerek yok. Birbirimizin cümlelerini tamamlayarak konuşuyoruz.

Haberin Devamı

Tatilciler bu sabah depremle uyandı

Binbir Gece'de gerçek dram!

Mehmet Topal 'Tamam' ama...

Memur maaşlarına zam

Yazarlar