Ersin Süzer

Ersin Süzer

esuzer26@gmail.com

Tüm Yazıları

Gitmeyenin eğlenmemiş sayıldığı yer neresi? Hangi ikili Bodrum’da nasıl partiliyor? İstanbul’da akustik gecelerden notlar. Ünlü çiftin oteli By Sako gün yüzüne çıktı

Güney sahillerinde beyaz kuma ayak basalı çok olmadı. Yazın başıydı. Göcek’te saatlerce beyaz kumun üzerinde tünedim. Maldivler’in o beyaz kumu bu kez Yalıkavak B-Long’ta karşıma çıktı. Hani zamanım olsa, kumdan kaleler bile yapardım burada. Neyse bu hafta sonu kumdan kale yaparız. İçine de gömülürüz. Bodrum’da bağımsız beachlerin sayısı azaldıkça azaldı. B-Long ise en yenisinden. İmzası Göktuğ Özdemir’den, bembeyaz hijyen mi hijyen bir yer yaratmış. Yemekler Papermoon’nun ilk şeflerinden Vittorio Sindoni’den. B-Long, Palmarina’nın hemen dibinde, güneşin bir batışı var ki, öyle kal izle, izle dur. Keyfini sür. Kızılın her tonuna şahit ol. Daha da anlatmayayım. Gideni var gidemeyeni.

Haberin Devamı

GECENİN SORUSU: -EĞLENİYOR MUSUN  -EĞLENİYORUM AŞKIM

DiZi SETi GiBi PLAJ

İki cumartesidir SMS’le uyarılınca düştük yollara. Gayet cool Loft Beach’e gittik. Meğer yanlış gelmişiz. İstifimizi bozmadan Palmabeach’e demir attık. Hafiften Mikonos kokuyor burası. Bir hareketlenme oldu bünyede. Plajı, dizi seti misali TV yıldızlarıyla dolu. Barında cemiyetin tanıdık yüzleri. Localarını gençlik istila etmiş. Sazlarla çevrili kocaman bir kamelyanın içindeyim. Müzikler tam kopmalık. “Saat erken değil mi?” derken partinin ev sahipleri teşrifteler; Mert Vidinli ve Cihan Şenözlü, kıpır kıpırlar, ayakları kum içinde, hadi daha ne duruyosun eğlen coş modu had safhada. Tamamdır, eğleniyoruz, canlarım... Yarın yine yanınızdayız.

AKUSTiK BiR GECE

Gecenin nerede başladığı nere-de biteceği hiç belli olmaz İstan-bul’da. Usul usul takılırken akustik bir hallenme halinde buluverirsiniz kendinizi. Şaşırmayın, sadece gülümseyin. Tıpkı çarşamba gecesi yaptığım gibi, Davran kardeşlerin Limoncello’sundayız. İkili sahnede, kah şarkı söylüyor, kah atışıyor. Eğlenceli, gerisini, berisini ötesini hiç düşünmeye gerek yok. “Eğleniyor musun?” “Aşkım, eğleniyorum aşkım”. Bütün mesele bu. Bir ara uğrayın, Davran kardeşler kafanızı dağıtsın. Gülümseyin gitsin.

Haberin Devamı

EN DELi DOLU PROJE

Şıkır şıkır avizeler, türlü türlü detay aksesuarlar, gıcır mı gıcır mobilyaların yeni kokusu, valizler, şamdanlar vs... Kafam bir karıştı ki sormayın gitsin. Burayı hazmet-mek için epey bir gitmek vakit ge-çirmek lazım. İnsanın gözü sürekli bir yere takılır mı? Takılıyormuş. Ünlü mimar Ali Tüker, deli bir yer hayal etmiş, gerçekliğe dönüştür-müş. Girerken ayaküstü karşılaş-tığım İzzet Çapa, bir soluklansaydı yüzüne söyleyecektim. Buradan dile getireyim; Son yıllarda imzanı attığın en deli dolu proje olmuş. Yazı bilmem ama kışın kapındayız. Haberin olsun.

NAMMOS’A GİTMEDİYSEN BİZDEN DEĞİLSİN

Aman karıştırmayın Simi’deki Namos’la rezil rüsva olursunuz. Burası Mikonos’taki Türklerin en çılgınca eğlendiği beach. Şu sıralar kiminle karşılaşsam. Nammos’la ilgili bir hikaye, onlarca fotoğraf ve video izliyorum. Ahali masaların üzerinde eğleniyor. Az önce yemek yiyordunuz masada ne oldu? En havalısıysa Nammos’da Türkçe şarkı çaldırmak. Eee peki kasa kasa şampanya açtırıp binlerce euro hesap vermenize gerek yoktu Türkçe şarkı için. Zaten burada her yerde istemesiniz de çalıyor tüm kulüpler. Siz siz olun mutlaka bu yaz Nammos’a gidin hikayeniz olsun. Eksik kalmayın.

Haberin Devamı

MAÇA KIZI TALiHSiZLiĞi

Ender yerlerim var, ne zaman gitsem asap bozacak bir şey olur. Maça Kızı da öyle, topu topu yaz boyunca taş çatlasa
2-3 defa giderim. Bende mi var bir uğursuzluk, kurşun mu döktürsem Maça Kızı’na giderken. Barmenler eski ekibimden, daha adım atar atmaz sipariş elimde. Peki ya yanımdakiler ne olacak? 45 dakika birkaç içki için beklemek Maça Kızı’na yakışıyor mu? Peki içmediğim içkilerin hesabı nasıl gelir? O zaman Maça Kızı’nın sahibi Sahir Erozan’a soralım, bakalım ne diyecek?

GECENİN SORUSU: -EĞLENİYOR MUSUN  -EĞLENİYORUM AŞKIM

Ahmet Altuğ, Cenk Çöteli, Emre Altuğ, Tolga Erantgil

BY SAKO AÇILDI

Bu tarihte otel açılır mı demeyin. her şeyin dört dörtlük olmasını beklerseniz bu tarihte otel de açılırdı, bar da. Çağla-Emre Altuğ çiftinin hayalini kurduğunu butik otel By Sako Alaçatı’da iki gündür misafirlerini ağırlıyor. Hemen girişinde de Cenk Çöteli’nin isim babalığını yaptığı Double bar faaliyette. Barda tüm içecekler çifter çifter geliyor. Hem tek kadeh fiyatına. Ünlü çiftin oteliyse sadece 14 odalı. Tez yetişin, yerinizi kapın. Haftaya bir gitsek mi acaba. Yok Double mı takılasak acep. Kararsızım.