Cadde Eser Tümen toprağa verildi

Eser Tümen toprağa verildi

29.01.2010 - 14:16 | Son Güncellenme:

.

Eser Tümen toprağa verildi

MALDİVLER’de geçirdiği kalp krizi yüzünden hayatını kaybeden TML İnşaatın Yönetim Kurulu Başkanı Eser Tümen İstanbul’da düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.

Eşi Samra ve kızı Aslı’yla birlikte Maldivler’de tatile giden Eser Tümen, kalp krizi geçirmiş yapılan müdahalelere rağmen Salı günü hayatını kaybetmişti.

Türkiye’ye getirilen Eser Tümen’in cenazesi için Teşvikiye Camisi’nde öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı. Yoğun yağış altındaki cenazeye katılacak cemaat için ısıtmalı dev çadırın kurulduğu camide aileye taziyelerini bildirecekler için de kapıya kadar tente açıldı. Caminin dışında Teşvikiye Caddesi’ne kadar uzayan taziye kuyruğundakiler, Eser Tümen’in kardeşi Mustafa Tümen, oğlu Mert, eşi Samra, kızları Aslı ve Esra ile damadı Raif Ali Dinçkök’e başsağlığı dilediler.

Ailesinin tabuta "Aşkların" yazılı çiçek bıraktığı cenazeye Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Müfit Gürtuna, eski Bakan Mehmet Ağar, işadamları Ali Koç, Bülent Eczacıbaşı, Cem Hakko, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat’ın da bulunduğu yüzlerce kişi katıldı.

Samra Tümen’in birara fenalaştığı cenaze namazının ardından Eser Tümen Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi.