Cadde ‘Farkındalık yarattı’

‘Farkındalık yarattı’

13.05.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

‘Minik Aşkım’ adlı sosyal sorumluluk projesi engelli çocuklar ve 6 ünlüyle gerçekleşti. Belçim Bilgin, böyle bir işbirliğinin ne kadar önemli olacağını asla düşünemediğini söyledi

‘Farkındalık yarattı’

Lüks ve gusto web sitesi oggusto’nun, sosyal sorumluluk projesi ‘Minik Aşkım’, Türkiye Jokey Kulübü’nün Veliefendi Hipodromu bünyesinde faaliyet gösteren At’la Terapi Merkezi’nde engelli çocuklar, atlar ve 6 ünlü oyuncuyla gerçekleşti.

‘Etkileyiciydi’
Türkiye Jokey Kulübü’nün (TJK) hem İstanbul’da hem de Diyarbakır’da ücretsiz atla terapi hizmeti verdiği proje kapsamında; Belçim Bilgin, Sarp Levendoğlu, Yasemin Kay Allen, Hazar Ergüçlü, Burak Hakkı ve Sercan Badur objektif karşısına geçti. Tamer Yılmaz’ın fotoğrafladığı çekimlerde, oyuncular duygularını dile getirdi. Böyle bir işbirliğinin ne kadar önemli olacağını asla düşünemediğini söyleyen Belçim Bilgin, “Çocukları şifalandırmakla ilgili olan kısım çok etkileyiciydi” dedi.

‘Güllerin Savaşı’ dizisinde canlandırdığı hipoksiya hastası ‘Cihan’ karakteriyle akıllarda yer edinen Sercan Badur, bu projeyle yaşadığı deneyimin müthiş olduğunu söyledi. Oyuncu, “Engelli diye sıfatlandırdığımız arkadaşlarımızın engel tanımadan atlar üzerinde terapi görmeleri ve onlarla bu sevinci yaşamaları bir farkındalık yarattı” dedi.