Cadde 'Fatih' dizisi için dikkat çeken uyarı!

'Fatih' dizisi için dikkat çeken uyarı!

10.10.2017 - 11:04 | Son Güncellenme:

Başrolde Kenan İmirzalıoğlu'nun yer aldığı Kanal D'nin yeni dizisi, yaklaşık 2 milyon liralık bölüm masrafıyla dikkati çekiyor. 'Mehmed Bir Cihan Padişahı'nın yayın günü (pazartesi) de şimdiden tartışma konusu oldu.

Fatih dizisi için dikkat çeken uyarı

Posta Gazetesi'nden Mesut Yar'ın, "Fatih'in Yayın Günü Doğru mu?" başlıklı yazısı şöyle:
"Mehmed Bir Cihan Padişahı (Kanal D). Yılın projesi olduğu söylenen 'Fatih' dizisinin açık ismi bu. Biraz uzun ama sorun değil.
Kadro çalışmaları tamamlandı. Setin bir kısmı çalışmaya başladı, kalan kısmı da bir ay içinde tamamdır. Proje ocak ayına yetişecek ve yayın günü pazartesi olacak.
İşte tam da burada bir ünlem koymak gerekiyor. Çünkü pazartesi büyük iddialarla yayına giren bir dizi için çok da hayırlı değil.
Orada net bir şekilde yerini yapmış 'Söz' dizisi var. 'Çukur' (Show TV) desen, geçtiğimiz sezon biten 'İçerde'nin yerinde olacak ve alıcısı çok. Bir de yaşayabilirse FOX ekranında 'Kayıtdışı' dizisi var. 'Kırgın Çiçekler'in (atv) kırılacağı filan yok. 'Survivor' da (TV8) bence bu yıl erken başlar.
O vakit? 'Ama Mesutcuğum, her gün öyle zor' demeyin. Bahsettiğiniz bölüm masrafı 2 milyona dayanan bir diziyse, durup bekleyin!"

Haberin Devamı

"MALUM SEFERE ÇIKACAĞIZ"

'Fatih'in başrol oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu, geçtiğimiz günlerde, "Malum sefere çıkacağız, sağlam olmak lazım" demişti.

Çetin Tekindor (Çandarlı), Metin Akpınar (Akşemseddin), Altan Erkekli ve Gürkan Uygun gibi önemli isimleri de kadrosuna katan dizinin yönetmenliğini Altan Dönmez üstlenecek.