Cadde Fatih Ürek babalık provalarına başladı

Fatih Ürek babalık provalarına başladı

15.08.2016 - 09:12 | Son Güncellenme:

İzmir'in Menderes ilçesinde bir otelde sahne alan Fatih Ürek, en sevilen ve popüler şarkıları hayranları için seslendirdi. Şarkılarının yanı sıra dans şovlarla da hayranlarını eğlendiren Ürek, arabesk müzik şöleni de yaptı.

Fatih Ürek babalık provalarına başladı

Türk fantezi ve pop müziğinin sevilen ismi Fatih Ürek, İzmirli hayranlarıyla bir araya geldi. Ürek, birçok ünlü sanatçının da sahne aldığı Sunis Efes Royal Palace Resort'e konuk oldu.

Haberin Devamı

Sahneye alkışlar eşliğinde çıkan ünlü sanatçı, son zamanların en popüler şarkılarını hayranları için seslendirdi. Şarkılarının yanı sıra yaptığı dans şovlarıyla da dikkati çeken Ürek, konuklarına coşku dolu dakikalar yaşattı.

Gecenin ilerleyen saatlerinde hareketli müziklere ara veren Ürek, arabesk müziğin efsanesi olan Müslüm Gürses'in 'Kaç Kadeh Kırıldı' adlı parçasını seslendirdi. Şarkıya kendi yorumunu katan usta sanatçı, alkış yağmuruna tutuldu.

Yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kalan Ürek, meşhur yılan dansı ile şovunu sonlandırdı. Sahne sonrası Ürek'le fotoğraf çekilmek isteyen hayranları adeta birbirleriyle yarıştı.

"BABA OLMAK İSTİYORUM"

Geçtiğimiz haftalarda 'baba olmak istiyorum' şeklinde verdiği bir röportajla gündeme gelen Ürek, konser esnasında salonda bulunan bir aylık bebeği görünce dayanamayıp sahneye istedi. Ürek, minik hayranıyla fotoğraf çekildi.