Cadde Gece hayatı durdu

Gece hayatı durdu

19.02.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ankara’daki terör saldırısından sonra İstanbul’da eğlence durdu. Etiler, Bebek, Ortaköy, Beyoğlu, Asmalımescit ve Karaköy’de birçok gece kulübü mekânlarını kapatarak yas ilan etti

Gece hayatı durdu

Ankara’daki yaşanan terör olayında 28 kişinin hayatını kaybetmesinden sonra ünlü isimler sosyal medya hesaplarından tepki gösterdi. Birçok ünlü isim terörü lanetleyerek sayfalarını kararttı.
18.31’de yaşanan terör olayından sonra İstanbul’da da gece hayatı durdu. İstanbul’da Etiler, Bebek, Ortaköy, Beyoğlu, Karaköy ve Asmalımescit’te birçok gece kulübü mekânlarını kapatarak yas ilan etti. Kaşıbeyaz’da düzenlenecek olan Linet, Rober Hatemo ve dansöz Asena’nın çıkacağı sahne programı da iptal edildi. Üçlü ellerinde Türk bayraklarıyla sahneye çıkarak ‘10. Yıl Marşı’nı seslendirdikten sonra kulise geri döndü.
Programlar iptal edildi
Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın sunduğu ‘Evleneceksen Gel’ adlı izdivaç programı dün ekrana gelmedi. FOX TV’de ‘Zuhal Topal’la programı ile ATV’de ekrana gelen Esra Erol’un hazırladığı ‘Esra Erol’da’ programı da yayınlarını iptal etti. Süheyl ve Behzat Uygur’un Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda dün akşam ve bu akşam sahnelemesi planlanan ‘Markopaşa Müzikali’ de iptal edildi.
Konserler ertelendi
Gülşen’in yarın Bostancı Gösteri Merkezi’nde yapılması planlanan konseri de yaşanan üzücü terör olayı nedeniyle 10 Nisan’a ertelendi. Babylon’da dün akşam gerçekleşmesi planlanan Mehmet Erdem konseri de ileri bir tarihe ertelendi.

Ankara’nın taşına bak gözlerimin yaşına bak

Haberin Devamı

Ata Demirer: Yüreğimiz kan ağlıyor.
Çağla Şıkel: Çocukluğumun bayram yeri, lanet olsun.
Oktay Kaynarca: Ankara’nın taşına bak, gözlerimin yaşına bak.
Sibel Can: Yine kan, yine can gitti.
Işın Karaca: Ne bitmez bir lanetsin terör.
Cüneyt Arkın: Yiğit Türk milleti. Sen ayağında çarıklarla dünyanın en büyük devletlerini yendin. Şimdi bu alçak, satılmış, şerefsiz terörü bir yumruk vursan ezer geçersin.
Deniz Çakır: Kim bilir kaç ev yangın yeri, çok üzgünüm...
Acun Ilıcalı: Hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim.

Yazarlar