Cadde Geleceğini planlıyor

Geleceğini planlıyor

03.07.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

Evlenmeden önce Museviliğiww seçen Karlie Kloss, “Kendimi arayışım içinde Yahudiliği tam olarak kabul ettim. Şimdi de geleceğimi planlıyorum” dedi.

Geleceğini planlıyor

Karlie Kloss, Vogue degisinin ağustos sayısına kapak oldu. 34 yaşındaki iş insanı Josh Kushner ile geçtiğimiz yıl dünyaevine giren ve evlenmeden önce Museviliği seçen Kloss, “Olduğunuz kişiliğin bir kısmını dğepğltmek, başkaları taradından güçsüzlü olzrak görünebilir. Ama yaşadıklarım çok daha güçlü olmamı ve kendimi sevmemi gerektirdi. Yalnızca Josh’a aşkı olmam ve bu kararı onun için vermem yeterli değildi. Bunu hafife almadım” açıklamasını yaptı. “Bu benim hayatım ve ben de güçlü ve özgür bir kadınım” diyen model, “Yıllarca yaptığım araştırmalar, arkadaşlarımla ve ailemle gerçekleştirdiğim konuşmalar ve kendimi arayışım içinde Yahudiliği tam olarak hayatıma kabul etmeye karar verdim. Şimdi de evlilik için seçtiğim adamla geleceğimi planlıyorum” şeklide konuştu.

Kloss, Yahudilerin dinlenme günü olan cumartesi gününü ifade eden Şabat için de “Kimisi hayatına daha kolay deame tmek içinm mesitasyon yapar, kimisi de egzersiz. Benim içinse Şabat, hayatıma başka bir anlam kattı. Gerçek dünyayla yeniden bağlantı kurmamı sağladı” ifadelerini kullandı.