Cadde Geleneksel Global Run Bodrum yarışı için geri sayım

Geleneksel Global Run Bodrum yarışı için geri sayım

05.04.2017 - 14:36 | Son Güncellenme:

Global Yatırım Holding tarafından düzenlenen, elde edilecek gelirin çocuklar yararına faaliyet gösteren ‘Parıltı Derneği ve Tohum Otizm Vakfı’na bağışlanacağı ‘Global Run Bodrum’ yarışı için kayıtlar devam ediyor.

Geleneksel Global Run Bodrum yarışı için geri sayım

30 Nisan Pazar günü koşulacak ve ünlü simaların da iştirak edeceği ‘Global Run Bodrum’ yarışı, her yıl olduğu gibi bu yıl da oldukça hareketli ve renkli görüntülere sahne olacak.

Haberin Devamı

Bodrum Cruise Port’ta gerçekleştirilecek ‘Global Run Bodrum 2017’de yarışma parkuru 5K ve 10K olarak düzenlendi. Katılmak isteyenler globalrunbodrum.com adresinden kayıt yaptırabilecek. Tüm yarışmacılar, 29 Nisan Cumartesi günü tekne turu ve makarna partisinde bir araya gelme imkanı bulacak. Yarış bilgilendirme toplantısının ardından düzenlenecek konserde son günlerin popüler sanatçısı Ece Seçkin, sevilen şarkılarıyla müzik ziyafeti sunarak keyifli anlar yaşatacak.

Engelliler koşusu 8.45’te, çocuk koşusu 10.30’da gerçekleştirilecek. Etkinlikler yarışların sonunda düzenlenecek ödül törenleriyle sona erecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Bodrum Belediyesi ve Bodrum Kaymakamlığı tarafından desteklenecek yarışmadan elde edilecek gelir, çocuklar yararına faaliyet gösteren ‘Parıltı Derneği ve Tohum Otizm Vakfı’na bağışlanacak.