Cadde Gençlerin yeni gözdesi; Ross Lynch

Gençlerin yeni gözdesi; Ross Lynch

21.09.2013 - 11:12 | Son Güncellenme:

"Türkiye'ye çok görmek istiyorum, Türkiyedeki hayranlarıma sevgilerimi iletin, onları çok seviyorum"

Gençlerin yeni gözdesi;   Ross Lynch

Genç kuşağın yeni idollerinden Ross Lynch oyuncu, şarkıcı, müzisyen, şarkı sözü yazarı ve dansçı. Henüz 18 yaşında ama bir çok başarıya imza attı. Kardeşleri ve iki kuzeni ile kurduklar aile grubu R5 ile çok genç yaşta üne kavuştu. "Not a love song ", "Lets talk about it" ve "Loud" adlı parçaları ile dünya çapında üne sahip olan Lynch Disney Kanalında yayınlanan Austin ve Ally dizisindeki Austin karakteri ile aktörlükte de yeteneğini kanıtladı.

Haberin Devamı

Kolorado'da doğan Ross beş kardeşten biri, Disney Channel Orijinal Filmleri kuşağının en yeni yapımı "Gençlik Plajı Filmi"nde Brady'i canlandıran Ross genç kızlar arasında bir fenomen oldu.

Yazın son dalgasına beraber atlayan sörfçü Brady ve McKenzie'nin hikayesini anlatan film, ikilinin gizemli bir şekilde kendilerini "Deniz Yakası Hikayesi" adlı klasik plaj partisi filminde bulmalarını konu alıyor. Dünyada şimdiye kadar 8 milyondan fazla kişi tarafından beğeniyle izlenen film Türkiyede ki izleyicileri ile 21 Eylül Cumartesi günü saat 10:30'da tekrarı ise 22 Eylül Pazar saat 18:15'de Disney Channel'da buluşacak.

High School Musical'da aldığı rolle üne kavuşan Zac Efron'un yerini alacağı gözüyle bakılan Lynch sevimliliği ve becerileri ile de beğenileri üzerinde topluyor. Türkiye'yi çok görmek istediğini söyleyen sanatçı Milliyet aracılığı ile hayranlarına selamlarını göndererek "sizleri ı çok seviyorum. Türkiyedeki hayranlarıma sevgilerimi iletin. En kısa zamanda Türkiye'ye de geleceğiz. " dedi.

Haberin Devamı

Dünyanın neredeyse her ülkesinde çoğu genç kızın yatak odalarının duvarlarında posterleri asılı olan Lynch, çocukken hayalinin ünlü bir müzisyen olmak olduğunu belirterek, "posterlerimin duvarlara asılacağı hiç aklıma gelmezdi, ama hoş bir şey" diyor.

Lynch davul, gitar ve keman gibi bir çok enstrümanı çalıyor sporun her türünden hoşlanıyor. Sevimli, cana yakın ve yakışıklı ve tabii tavırları ile dikkat çeken Lynch'in sorularımıza verdiği yanıtlar şöyle;

"Gençlik Plajı Filmi" den biraz bahsedebilir misin?

Çok eğlenceli. Sörf , müzik daha bir çok şey var. The West Side Story gibi düşünün. İki gencin romantik arkadaşlığını konu alıyor. . Üstelik müzikal. Benim için eğlenceli bir tecrübe oldu. Çekimler Puerto Rico ' da oldu. Havalar çok sıcaktı bu yüzden çok su içiyordum.

Filmin çekimleri sırasında en keyif aldığın sahne hangisiydi?

- Filmin başlarında Brady'nin kız arkadaşı yatılı okula gideceğini söylediğinde Brady çok üzülür ve kendisine daha önce söylemediği için ihanete uğradığını düşünür. O sahne .

Haberin Devamı

-Sette en zorlandığın sahne hangisiydi?

Eğlenceli bir filmdi. Bir zorluk çekmedim. Filmde zamana geri dönüş oluyor ve 60 lı yıllara gidiyorsunuz. Müzik ve kıyafetler çok güzeldi.

Zac efron'la seni karşılaştırıyorlar,

Bunu büyük bir iltifat olarak görüyorum. Harika bir aktör

Kız arkadaşında hangi özellikleri ararsın?

İnanın bana kendilerini olduklarından çok farklı göstermeye çalışan kızlarla tanışıyorum. benim için gerçek insan olmak önemli. Yani olduğu gibi görünen . Hassas ve eğlenceli

fizik önemli mi ?

Hayır, ama bu insan tabiatı. fiziğin seni çekmesi lazım. DNA da var. Tabii bir seçim. fiziğin de etkilemesi gerekli. beyinde gelişiyor olay.

Şimdiye kadar yaptığın en romantik şey ne ?

Aslında öyle romantik bir ilişkim olmadı, romantik bir yaşamım da olmadı. Romantiğim ama belki de fırsatım olmadı.

Aile grubun R5 ile yeni albüm planınız var mı, bir dünya turnesine çıkmanız halinde Türkiye'ye gelirmisiniz?

Mutlaka Türkiye'ye geleceğiz. Bizim hayalimiz bu aslında, hayranlarımızın bulunduğu yerlere gidip onları tanıyabilmek. Türkiye'yi ben de çok görmek istiyorum. Oradaki hayranlarıma sevgilerimi yolluyorum ve onları çok seviyorum

Haberin Devamı

Meşhur olduktan sonra hayatında çok şeyler değişti mi?

Fazla vaktim yok. Hayatımı organize etmeye çalışıyorum. Gerçekte fazla bir şey değişmedi.

Boş zamanlarında ne yapıyorsun ?

Spor yapmayı çok seviyorum. Hucky, futbol, surfing, kayak, ski. Pilotluğa hayranım. Pilot değilim ama babam pilot onunla çok uçtum. En çok sevdiğim "uçmak".

Müzik mi oyunculuk mu?

Arasında bir seçim yapabileceğimi sanmıyorum. yüzde 50 , 50 her ikisi de ayrı bir keyif. Müzik daha ruh okşuyor oyunculuk daha maceralı. ben her ikisini de seviyorum. Umarım yaptıklarımı hayranlarım beğenir .

Genç aktörlere tavsiyelerin nedir?

Her zaman akıllı olmalılar. doğru rol seçsinler, aptalca şeyler yapmasınlar, çok çalışsınlar , istek, ilham ve enerjileri hep olsun.

Filmin konusu

Disney Channel Orijinal Filmleri kuşağının en yeni yapımı "Gençlik Plajı Filmi", yazın son dalgasına beraber atlayan sörfçü Brady ve McKenzie'nin gizemli bir şekilde kendilerini "Deniz Yakası Hikâyesi" adlı klasik plaj partisi filminde bulmalarını konu alan bir müzikal.

Haberin Devamı

Hikâyede plajın kontrolünü elinde tutmak isteyen motosikletçilerle sörfçüler arasında yaşanan tatlı çekişme oyuncuların hep birlikte söylediği şarkılar ve sergiledikleri danslar çerçevesinde anlatılıyor. Kendilerini bir anda farklı bir zaman diliminde bulan Brady ve McKenzie'nin günümüze dönmesi gerekiyor, fakat filmin romantik hikayesine etki ederlerse hayatlarının sonsuza kadar değişmesi tehlikesiyle de karşı karşıya kalıyorlar. Bu arada hem yakışıklı sörfçü Tanner ile McKenzie hem de motosikletçi Lela ile Brady arasında bir yakınlaşma başlıyor.

Doğum tarihi; 29 Aralık 1995

doğum yeri ; Colorado

Boyu; 1.83 m

Anne ve baba adı; Mark ve Stormie