Cadde Gonca Vuslateri'den duygusal mesaj

Gonca Vuslateri'den duygusal mesaj

06.10.2017 - 09:27 | Son Güncellenme:

Oyuncu Gonca Vuslateri, sosyal medya hesabı üzerinden yeğeninin fotoğrafını paylaştı ve altına da son derece duygusal satırlar yazdı.

Gonca Vuslateriden duygusal mesaj

Teyzesinin bebeğini görüntüleyen Gonca Vuslateri, takipçileriyle paylaştığı fotoğrafın altına yazdıklarıyla dikkati çekti.

Haberin Devamı

Vuslateri’nin instgaram hesabından yayınladığı mesaj şöyle:
"Teyze demek anne yarısı demek. Beni annem kadar teyzem büyütmüştür, emeği çoktur. 45’ine gelmeden önce olgunlaşmanın, yaşlanmaya gittiği yolda hayatına giren bu güzel, esmer bebekle vicdan, üretim, hayata yeniden bakmak, öğrenmek gibi anne olmanın da yaşı ve zamanı olmadığını herkese göstermiştir. 4,5 aylık Defne her sabah kalkıp böylesine ciddi izliyor dışarıyı. 'Bu çocuk her şey olabilir' diyorum ona bakarken. Bilim insanı, balerin, Başbakan, matematik prof, avukat, akademisyen. Bir tek sey olamaz; yapayalnız. Çünkü arkasında ben varım. Canım teyzemin Defne hikayesi kitabımdaki öykülerden en ilham aldığım hikayedir. Bu dünyayı kadınlar kurtaracak. Çünkü 'Yaratanın', 'yaratabilenin', 'üretimin' önüne kimse geçemiyorsa, buna en iyi örnek kadın değil midir? Medeni Kanun'un kabulü dündü. Ben yine de Mustafa Kemal'e teşekkürlerimle. Kendisinin hayat hikayesinde en gıpta ettiğim bölüm gökyüzüyle olan sonsuz bağıdır ki yaşlandığında bile onu hep başı dimdik göklere bakarken görebilirsiniz. Defne kendi temel eğitimine nereden başlayacağını çok iyi biliyor. Umudumuz yarının çocuklarında, her anlamda. Bütün süt saati gelince ağlayan bebeciklere sevgiyle."

Gonca Vuslateriden duygusal mesaj